Skip to main content

Middelfart Jazzfestival

Hvis du er til jazzmusikkens legende rytmer og ægte festivalstemning, så tag til Middelfart Jazzfestival i den første weekend i august.

Annoncørbetalt Indhold

Fra den 31. juli til den 4. august 2024 omdannes Middelfarts gamle havn til et sandt mekka for jazzelskere og andre musikentusiaster til Middelfart Jazzfestival. Festivalen byder på gratis livemusik over tre scener i Middelfarts hyggelige bymidte.

Årets jazzfestival i Middelfart følger årtiers tradition med festlige dage og swingende jazz- og bluesmusik fra både nationale og internationale navne, der gæster scenerne. Programmet byder på mange forskellige stilarter og stemninger indenfor jazzgenren. Du kan se hele programmet her. 

Vådt og tørt på Middelfart Jazzfestival

Dagene byder på ægte festivalstemning med gode madboder omkring scenerne og barer, der langer øl og andre drikkevarer over disken. Derudover har Middelfart by mange gode spisesteder og overnatningsmuligheder.

Jamsession den 4. august på Restaurant Marsvinet 

Som afslutning på Middelfart Jazzfestival er der jamsession på Restaurant Marsvinet søndag klokken 12 til 15. Sessionen startes op af tre dygtige jazzmusikere, men tag gerne dit instrument med og spil sammen med andre.

Vær med til at skabe festen på årets jazzfestival i Middelfart.
Hold dig opdateret på Middelfart Jazzfestivals Facebookside, hvor der løbende bliver lagt informationer om festivalen og musikprogrammet ud. 

Kontakt
AdresseHavnegade 20, 5500 Middelfart