Skip to main content

Nøddeskallen – privat vuggestue og børnehave

Hos Nøddeskallen i Brenderup er børnenes trivsel og personlige udvikling i fokus. Her kan vuggestue- og børnehavebørn se frem til en hverdag fyldt med tryghed, omsorg og gode oplevelser.

Annoncørbetalt Indhold

I hjertet af Brenderup mødes børn fra nærområdet hos den private vuggestue og børnehave Nøddeskallen. Her bliver de taget imod af et nærværende personale, der prioriterer synlighed og omsorg for at skabe tryghed hos både barnet og dets forældre.

Nøddeskallen har plads til 12 vuggestuebørn og 25 børnehavebørn. Institutionens kerne er den inkluderende pædagogik, som giver det enkelte barn mulighed for at udfolde sin egen personlighed og udvikle selvværd i en social kontekst. Det understøtter personalet ved at følge børnene tæt, guide dem i deres relationer og udvise respekt og tillid.

Derudover er det vigtigt for Nøddeskallen at skabe en genkendelig, overskuelig og tryg hverdag for børnene, hvor alle kender hinanden. Det udelukker dog ikke muligheden for spontanitet, fleksibilitet og spændende oplevelser i nærområdet.

Sund madordning og aktiviteter i det fri

Hos Nøddeskallen sørger de for, at børnene kommer udenfor og er aktive hele året rundt. Inde og ude er der indrettet sjove og spændende legezoner, og der er lagt vægt på brugen af miljø- og allergivenlige produkter.

Hertil bliver de lokale faciliteter, den nærliggende natur og byens øvrige institutioner integreret i hverdagen.

Sidst, men ikke mindst, kan børnene nyde godt af en nærende madordning med både kolde og varme retter, frugt, grønt og hjemmebag.

Du kan læse meget mere om Nøddeskallen vuggestue og børnehave på deres hjemmeside.