Skip to main content

Nordfyns Bank Middelfart

Den lokale bank, der sætter den tætte personlige rådgivning øverst på dagsordenen.

Annoncørbetalt Indhold

Det nordfynske pengeinstitut har rødderne dybt plantet i mulden på Fyn og i Trekantområdet. Samtlige afdelinger har et stærk lokalt tilhørsforhold, og de engagerer sig i nærsamfundet ved at støtte blandt andet foreninger og sportsklubber.

Rådgivning i øjenhøjde

Det nære går igen hos din rådgiver. Nordfyns Bank har stort fokus på, at deres rådgivning skal være i øjenhøjde med dig. Rådgivning foregår med fokus på dine behov, og hvis det er muligt, skræddersyer de løsninger til dig. De prioriterer nemlig at værne om den gode, personlige relation, når de svære beslutninger skal tages.

Ligeledes prioriterer de at være tilgængelige for dig, når du har brug for det. Derfor kan du altid ringe eller skrive direkte til din personlige rådgiver med alle de spørgsmål du måtte have.

Erhvervscentre på Fyn

Hos Nordfyns Bank har de tre erhverscentre fordelt på Fyn. De er beliggende i Middelfart, Bogense og Odense, og her sidder deres erhvervsrådgivere placeret. Herfra opererer de i alle bankens filialer, hvor de rådgiver både små og store virksomheder.

Derfor kan du som virksomhedsejer få kvalificeret og specialiseret rådgivning, om hvad der er de bedste løsninger for netop dig og din virksomhed.

Kontakt
AdresseØstergade 40, 5500 Middelfart