Skip to main content

NORDIC A/S

Markedets førende kvalitetsprodukter til industrien finder du hos NORDIC A/S, der servicerer, supporterer og rådgiver industrivirksomheder i hele Norden.

Annoncørbetalt Indhold

Teamet bag NORDIC består af dedikerede og professionelle fagfolk, der brænder for at opfylde dine og din industrivirksomheds behov. Deres team har mange års erfaring indenfor blandt andet målesystemer, projektering og CNC-styringer, der sikrer dig pålidelig service, reparation, support, rådgivning og fejlfinding – dette med prisloft!

Kvalitetsløsninger til industrien

NORDIC leverer blandt andet produkter fra HEIDENHAIN, SIEMENS og adskillelige andre brands og produkter indenfor blandt andet målesystemer, CNC-styringer, spindelmotorer, reservedele, forbrugsvarer og meget meget andet til industrien. Hvis ikke NORDIC har produkterne på lager hos dem, så skaffer de det til dig gennem deres store leverandørnetværk.

Når du samarbejder med NORDIC, garanterer de, at det, du mangler, bliver leveret indenfor 24 timer. På nordic.nu kan du se en liste over alle de brands, de leverer og tage et kig på deres webshop for at få et indblik i det store sortiment, der dagligt udvides.

Din totalleverandør og specialist

I stedet for at bruge mange forskellige leverandører, kan det frigive tid, penge og give overblik at samle sine indkøb. Næste gang du skal købe forbrugsvarer til dine maskiner, så kontakt NORDIC. De hjælper dig med at samle dine indkøb og sørger for at finde den rette løsning for dig – naturligvis til en skarp og konkurrencedygtig pris. 

NORDIC er officielt et HEIDENHAIN Teknologicenter og har derfor et tæt samarbejde med deres produktspecialister, der sikrer dig den absolut bedste løsning. De er også specialiseret i både ældre og ny CNC-styringer fra SIEMENS, så du er sikret hurtig og professionel service.

Du er altid velkommen til at kontakte NORDIC A/S og høre mere om, hvordan de kan hjælpe din virksomhed. Send en mail til info@nordic.nu eller ring på
70 22
27 37.
 
Du kan også læse meget mere om virksomheden, deres ydelser og produktsortiment på deres hjemmeside.

Kontakt
AdresseIndustrivej 3C, 5500 Middelfart