Skip to main content

Nybolig Middelfart

Nybolig Middelfart er din lokale og førende ejendomsmægler i Middelfart, hvor dygtige medarbejdere hjælper dig med at få en handel i hus.

Annoncørbetalt Indhold

At sælge en bolig er ikke kun salg af ejendom. Det er salg af et hjem, og derfor er det for mange forbundet med mange følelser, når teltpælene skal rykkes op og flyttes.  

Hos Nybolig Middelfart ved de, at tillid til sin ejendomsmægler er afgørende for en god salgsproces, og siden 1995 har deres dygtige og erfarne medarbejdere hjulpet sælgere på vej videre.

De har stor erfaring med at sælge alle typer af ejendomme: villaer, ejerlejligheder, sommerhuse, mindre og nedlagte landejendomme, grunde og erhvervsejendomme.

Nybolig Middelfart har Dansk Ejendomsmæglerforenings tryghedsmærke, tilbyder skødeskrivning og køberrådgivning.

Professionel handel med dig i centrum

Nybolig Middelfart er loyale, kundeorienterede og er altid opdaterede på boligmarkedet. Derudover har de et stort netværk og anvender de nyeste værktøjer indenfor digital markedsføring for at sælge din bolig.

Hvis du går med salgstanker, så kig forbi Nybolig Middelfart på Havnegade 3B. Du får naturligvis en gratis og helt uforpligtende salgsvurdering. Er du på udkig efter dit nye hjem, så aftaler de gerne en tid til fremvisning. 

Se ejendomme, der er til salg hos Nybolig Middelfart her.

Kontakt
AdresseHavnegade 3 B, 5500 Middelfart