Skip to main content

Onlime

Onlime – Din skandinaviske sky til alle dine filer.

Har du brug for en nem og sikker måde at opbevare, synkronisere og dele dine filer på?

Onlime et 100 % skandinavisk og sikkert alternativ til Dropbox, Google Drev og andre udenlandske tjenester. Med online lagerplads hos Onlime kan du opbevare alle dine billeder, dokumenter og andre filer via skyen. Du kan tilgå dine filer fra alle dine enheder, og du kan også dele dem med familie, venner eller kolleger.

Og du kan være sikker på, at dine data er i trygge hænder, for Onlime overholder alle de skandinaviske og europæiske regler for databeskyttelse, og de bruger kun grøn energi til at drive deres servere.

Løber du ind i udfordringer, så sidder teamet bag Onlime altid klar til at hjælpe dig. Du er garanteret hurtig og professionel hjælp og vejledning fra engagerede it-specialister – som selvfølgelig taler dansk.

Frigør plads på din mobil og genopdag dine minder

Du kan nemt frigøre plads på din mobilenhed og være klar til at tage nye billeder. Men Onlime er ikke kun en kedelig backup – du kan nyde dine billeder og videoer i en overskuelig tidslinje, og se hvad du lavede i dag for flere år siden.

Du kan derudover ordne dine billeder i albums, som du kan dele med familie og venner. Og leder du efter et specifikt billede, kan Onlimes nye intelligente billedsøgning hjælpe dig.

Prøv Onlime gratis i dag med 5 GB plads, og oplev forskellen selv.

Kontakt
AdresseJernbanegade 57, 5500 Middelfart