Skip to main content

Orloff Firmatøj

Hvis arbejdstøjet i din virksomhed trænger til en opgradering, så sørger Orloff for, at I bliver godt klædt på.

Annoncørbetalt Indhold

Arbejdsbeklædning har stor vigtighed i mange forskellige brancher og faggrupper. Det kan være håndværkerne, der har behov for praktisk tøj til al slags vejr, lagermedarbejderne, som skal sikres mod arbejdsulykker, eller sælgerne, der skal fremstå præsentable og professionelle med synligt logo.

Hos Orloff er de eksperter i alt fra praktisk og sikkert arbejdstøj, smart og komfortabelt profiltøj samt værnemidler og beskyttelse. De fører en lang række velkendte kvalitetsbrands med produkter, der passer til alle former for faggrupper.

Skræddersyede totalløsninger

Orloff tilbyder mere end bare tøj – de sørger nemlig for, at jeres produkter bliver mærkede med tryk eller broderi med din virksomheds logo eller motto. Ønsker I at skille jer endnu mere ud, kan I gennem Orloff også skræddersy en helt unik tøjkollektion til virksomheden, hvor I selv har bestemt f.eks. farver, kvalitet og sikkerhedsstandarder.

Uanset hvad jeres behov er, så står konsulenterne hos Orloff altid klar til at guide og rådgive jer til de bedste løsninger. De har showrooms i både Odense, Kolding, Aarhus, Randers og København, hvor medarbejderne selv har mulighed for at komme forbi, prøve tøjet og få personlig hjælp.

Hos Orloff servicerer de nemlig medarbejderne direkte, så alle kan få, hvad der passer dem uden et bøvlet mellemled.

Bæredygtig og erfaren samarbejdspartner

Med 30 års erfaring indenfor branchen og en placering som én af Danmarks førende forhandlere af arbejdsbeklædning, får du garanti for kompetent rådgivning og stærke produkter hos Orloff. Igennem tiden har de både leveret tøj til kommuner, offentlige institutioner, erhvervsvirksomheder og detailkæder.

Derudover står bæredygtighed og klimavenlige løsninger højt på listen hos virksomheden, hvorfor de bl.a. sørger for at genbruge tøjet, når I ikke længere kan bruge det. Eventuelle broderier og tryk bliver fjernet, og hvis tøjet ikke kan bruges igen, så bliver det genanvendt på anden måde, f.eks. til fyld i autosæder.

Vil du se nærmere på Orloffs udvalg? Så tag et kig på deres hjemmeside.

 

Kontakt
AdresseTarupvej 53, 5210 Odense NV