Skip to main content

Pension for Selvstændige

Mens du er frisk og rask, er det tid til at sikre din virksomhed og dig selv med de rigtige pensionsordninger og forsikringer. Hos Pension for Selvstændige er de eksperter i netop dette til selvstændige erhvervsdrivende.

Pension for Selvstændige
Annoncørbetalt Indhold

Pension for Selvstændige er en non-profit fond stiftet af organisationer for selvstændige. Deres  mål er at informere selvstændige erhvervsdrivende om fordele ved – også – at have traditionelle pensionsopsparinger og tilknyttede forsikringer.

Virksomheden lægger afgørende vægt på personlig rådgivning og personlige møder. De arbejder hele tiden for, at skaffe ordentlige vilkår og lave omkostninger. De ansatte har også løbende dialog med pensionsselskabet for at sikre forbedringer i ordningerne.

Udover at tegne pension og forsikring til dig selv, har du hos Pension for Selvstændige også mulighed for at tegne en til din ægtefælle, samlever og ledende medarbejdere.

Sammen med attraktive pensionsordninger tilbyder de også forsikringer. For som selvstændig skal du også selv tage aktivt stilling til forsikring. For du er den vigtigste del af din virksomhed. Så selvom du måske har forsikret din computer og dit varelager, er det også vigtigt at forsikre dig selv i tilfælde af sygdom eller hvis du mister arbejdsevnen. Det kan Pension for Selvstændige hjælpe dig med.

Du kan booke en rådgivning på deres hjemmeside, og så er du i gang.

Kontakt
AdresseNy Carlsberg Vej 146, 1799 København V