Skip to main content

Personpilot ApS

Personpilot™ er en digital platform, der styrker empatien på arbejdspladser, hvilket er afgørende for, at vi som mennesker kan være os selv, engagerede og performe bæredygtigt.

Annoncørbetalt Indhold

Mennesker er forskellige i mange henseender – ikke mindst i forhold til, hvad der giver os energi og glæde, når vi er på arbejde.

Personpilot™ er en digital platform, der skaber gennemsigtighed og overblik over medarbejdernes naturlige styrker og egenskaber. Derved forbedres samarbejdet på tværs af arbejdspladsen, da hver medarbejder bliver set, og kan bidrage med deres autentiske selv, hvilket giver højnet motivation og gladere medarbejdere.

Autencitet og empati er nøglen til bedre performance på arbejdspladsen

Vi har alle vores styrker og svagheder. Når mennesker får lov til at bruge deres naturlige styrker og personlige adfærd, så stiger performance.

Problemet er, at det ikke altid er nemt at finde ud af, hvad man selv bidrager med af kompetencer. Dertil kan det være endnu sværere at afkode sine kollegers særlige styrker og dermed give plads til dem på arbejdspladsen.

God kommunikation og samarbejde kommer af, at vi som mennesker forstår hinanden – også på arbejdspladsen. Mangel på forståelse resulterer typisk i konflikter, mistrivsel, burnouts, stress, opsigelser eller fyringer. Derfor er empati en vigtig egenskab, der optimerer teamet i din virksomhed. Personpilot™ hjælper dine ansatte med at forstå sig selv og hinanden i konkrete situationer og konstellationer.

Et digitalt værktøj med mennesket i fokus

Personpilot™ er en abonnementsbaseret digital løsning, hvor virksomheder og organisationer tilmelder sine ansatte og betaler pr. bruger. Her kan alle medarbejdere uanset deres rolle i firmaet benytte platformen til at blive klogere på sig selv og hinanden. 

Derfor er Personpilot™ et relevant værktøj at benytte til at styrke medarbejdertrivslen og de ansattes performance på både små og store arbejdspladser.

Du kan læse meget mere om Personpilot™ her.

 

Kontakt
AdresseJernbanegade 57, 5500 Middelfart