Skip to main content

RealMæglerne Middelfart

RealMæglerne Middelfart er din lokalt forankret ejendomsmægler i Middelfart Kommune. De varetager vurderinger og salg af alle boligtyper, og hvis du har brug for hjælp til købet af drømmeboligen, hjælper de også gerne med at få dine drømme til at gå i opfyldelse.

På Østergade 16 overfor Middelfarts nye vartegn ”Nytorv” finder du RealMæglerne Middelfart, der er din lokale RealMægler.

Uanset om du har brug for eksperthjælp til et sælge din nuværende bolig eller i stedet går med købstanker, kan din lokale RealMægler hjælpe med at få dine ønsker til at blive til virkelighed.

Kend din lokale RealMægler

”Vi søger ikke at være byens største, men byens bedste ejendomsmægler – målt på kundetilfredshed”.

Sådan lyder mottoet hos RealMæglerne Middelfart, der er din lokale Realmægler i Middelfart Kommune.

Ejendomsmæglerfirmaet består af tre uddannede ejendomsmæglere og en regnskabsfører. Fælles for dem er, at de alle er bosatte og lokalkendte i Middelfart Kommune, hvilket betyder, at de kender byen og alle dens områder ud og ind – både når det gælder køb og salg.

Boligsalg: ”Vi sælger boliger – vi samler ikke på dem”

RealMæglerne Middelfart tilbyder eksperthjælp til boligsalg i Middelfart Kommune, og de er med dig hele vejen fra den uforpligtende salgsvurdering til den afsluttende overdragelse, når din bolig er solgt.

Derudover sørger din lokale ejendomsmægler også for alt det praktiske i forbindelse med dit boligsalg, så du slipper for at bekymre dig om kontrakter, advokater og forskellige forsyningsoplysninger.

På den måde kan du koncentrere dig om det vigtige – nemlig at skrive det næste boligkapitel i dit liv.

Køberrådgivning: Bliv Guldkøber

Hvis du i stedet går med køberdrømme, hjælper RealMæglerne Middelfart gerne med at få dine drømme til at blive til virkelighed.

Du bestemmer selv, hvor og hvornår i købsprocessen du ønsker deres rådgivning, men ligesom ved boligsalg tilbyder RealMæglerne Middelfart deres hjælp i hele processen.

De kan derfor være med på sidelinjen fra den indledende boligsøgning til den endelige nøgleoverdragelse.

Hvis du går og udforsker mulighederne i boligmarkedet, kan du tilmed registrere dig som Guldkøber ved RealMæglerne Middelfart. På den måde modtager du relevante boligemner direkte i din indbakke, så du ikke går glip af din potentielle drømmebolig.

Skal RealMæglerne Middelfart sætte skub i din boligsituation? Du kan læse mere på deres hjemmeside eller kontakte dem på Email: 5500@mailreal.dk og tlf.: 71 99 55 00

Kontakt
AdresseØstergade 16, 5500 Middelfart