Skip to main content

Restaurant Fænøsund

Elsker du også at nyde en god middag i skønne omgivelser? Så er Restaurant Fænøsund i Middelfart et godt bud på din næste gastronomiske spiseoplevelse.

Restaurant Fænøsund
Annoncørbetalt Indhold

Restaurant Fænøsund er rig på historie og har stolte rødder i Middelfart. Siden dets opførsel i 1921 har restauranten serviceret sultende gæster med alt godt fra havet. Restaurantens lokalitet direkte ud til havet i Middelfart afspejler sig også i menuen.

Restaurant Fænøsund er stolte af deres rødder og baggrund, og den dag i dag ligger det stadig til grund for restaurantens skandinavisk prægede cuisine samt nordiske interiør. På menuen kan der derfor stadig findes mange skiftende variationer af havets rige muligheder. Du kan naturligvis også få retter, hvis fokus ikke er fisk og skaldyr, hvis dette ikke falder i din smag.

Udover restaurantens velsmagende gastronomi, kan du også læne dig tilbage og nyde interiøret, som blander restaurantens historie med nyt nordisk design. Designet tager inspiration fra restaurantens tidligere historie som badehotel, og det appellerer ligesom dengang til kreative og frie sjæle.

Selskaber og arrangementer

Restaurant Fænøsund faciliterer også alle former for selskaber med plads op til 65 gæster. De specialiserer sig blandt andet i bryllupper, fødselsdage, konfirmationer og firmafester.

Derudover har de også et mindre lokale, der støder op til restauranten. Dette egner sig specielt godt til gavebord eller bryllupskage ved store selskaber. Dette lokale er dog også anvendeligt, hvis man ønsker at holde et uforstyrret og privat forretningsmøde.

Du kan læse nærmere om Restaurant Fænøsund, deres menu og koncept på deres hjemmeside.

Kontakt
AdresseTejlgårdsvej 100, 5500 Middelfart