Skip to main content

Restaurant Marsvinet

Ved lystbådehavnen i Middelfart finder du den hyggelige Restaurant Marsvinet, der er et spisested for hele familien med god hjemmelavet mad.

Annoncørbetalt Indhold

Restaurant Marsvinet er Middelfarts folkelige spisested, der byder alle velkommen. Her kan du blive mæt af god gammeldags mad, du kender.

Menukort efter sæson og humør 

Restaurantens menukort byder på god hjemmelavet mad, du kender. Det tilberedes med lokale råvarer, og derfor skifter retterne også jævnligt.  
Derudover hyrer restauranten gæstekokke fra Middelfart ind, der alle har en kærlighed til det gamle køkken, der afspejles i maden. 

Hold fest på marinaen 

Hvis der står en fest for døren, så kan du holde den i de hyggelige rammer hos Restaurant Marsvinet. Lokalerne er ideelle til en fest med gode rum og et skønt udeområde lige ved Middelfart Marina. 

Livemusik

På Restaurant Marsvinet kan du fra tid til anden opleve livemusik. Her vil dygtige musikere berige din aften med musik, der stemmer overens med restaurantens kendetegn: kvalitet og folkelighed. Hold øje med, hvornår du næste gang kan komme til intimkoncert og hvilke musikoplevelser, der er i vente her.

Åbningstider 2024: 

Indtil den 23. juni: Aftenåbent torsdag, fredag og lørdag.
Fra den 23. juni til den 1. juli: Torsdag, fredag og lørdag aften og til frokost.
Fra den 1. juli til den 18. august: Åbent alle dage til frokost og aften. I hele perioden holder de dog lukket søndag aften.

Book dit næste besøg på Restaurant Marsvinet og læs mere på restaurantens hjemmeside.

Kontakt
AdresseØstre Hougvej 116, 5500 Middelfart