Skip to main content

Slagter Matthiasen

I Nørre Aaby ligger Slagter Matthiasen, der er en moderne slagter, der bygger på gamle traditioner og sikrer dig mad af høj kvalitet til hverdag og fest.

Annoncørbetalt Indhold

Slagter Matthiasen byder på mange smagfulde udskæringer, hjemmelavet pålæg og røgvare fra eget pølsemageri. Faktisk har Slagter Matthiasen vundet Danmarks bedste leverpostej og Danmarks bedste spegepølse i naturtarm 2024.

Derudover tilbyder de komplette menuer, buffeter og smørrebrød til din næste fest eller aftensmad, der kan lette din hverdag. 

Godt slagterhåndværk og kvalitetskød

Slagterforretningen drives af ægteparret Ulrik og Anika, der begge er udlært slagtere og mestrer de håndværksmæssige traditioner inden for faget. Sammen med Anja, der er smørrebrødsjomfru, sikrer de dig mad af høj kvalitet til både hverdag og fest.  

Anika og Ulrik vægter højt, at deres forretning skal være et rart og uhøjtideligt sted at komme. De deler gerne ud af deres mange års erfaring og sikrer, at du som kunde får en god oplevelse – både i butikken og når du kommer hjem med dine varer. 

Let hverdagen med kødpakker og menuer 

Det er blevet utroligt populært med måltidskasser, der sparer dig for tid og hovedbrud i supermarkedet i ulvetimen. Slagter Matthiasen tilbyder et godt udvalg af kødpakker og menuer, så du slipper for at bruge unødvendig tid på at planlægge dine måltider. Til fornuftige priser kan du købe storkøbspakker, luksuspakker, hele stege og ugepakker, så du har kød til alle hverdage. Slagter Matthiasen har lavet opskriftshæfter til deres ugepakker, så du ved, hvad du skal spise hver dag og i øvrigt handle ind. 

Hvis fredagen skal gå lidt nemmere, så lad Slagter Matthiasen stå for jeres fredagsmenu. Hver uge er der en ny ret på menuen lige til at spise.  

Til fejringer og festligheder 

Lad Slagter Matthiasen stå for maden til din næste begivenhed. De tilbyder mad ud af huset, hvor du kan vælge en buffet efter sæson med alt tilbehør inkluderet. De har også gjort det muligt for dig selv at sammensætte din menu, eller du kan vælge blandt 14 forskellige middagsretter. Hvis du skal holde en reception, hvor du ønsker at byde dine gæster på flere små retter, så kan de også stå for det.  

Derudover kan du bestille mange forskellige retter til det kolde bord. Vælg mellem smørrebrød, pålægsfade eller -plader, pølsebord, ostebord, tapas og platter.  

På hjemmesiden slagtermatthiasen.dk kan du se slagterforretningens store udvalg af kvalitetskød og mad ud af huset. Her finder du også et væld af opskrifter og guides, der blandt andet klæder dig på til at stege den perfekte bøf eller lave en skøn sovs, der passer til din hovedret.  

Følg også gerne med på deres facebookside, hvor du kan holde øje med aktuelle tilbud og nyheder. 

Du er naturligvis altid velkommen i butikken på Østergade 14 i Nørre Aaby til en god snak om kød, deres services og for råd og god vejledning. 

Kontakt
AdresseØstergade 14, 5580 Nørre Aaby