Skip to main content

Slot Car Racing Lillebælt

Er du vild med fart, eller mangler du et sted til firmaarrangementet eller fødselsdagen? Så prøv miniracerbanen hos Slot Car Racing Lillebælt.

Slot Car Racing Lillebælt
Annoncørbetalt Indhold

På Industrivej 9D i Middelfart gemmer sig en 45 meter lang racerbane til modelbiler. Her kan grupper komme forbi og få sig en sjov og hyggelig oplevelse med et racerløb, hvor alle kan være med.

Slot Car Racing Lillebælt er både værter for firmaudflugter, familiesammenkomster, børnefødselsdage, polterabends og meget mere, hvor gæsterne får mulighed for at dyste om at blive den bedste til modelbilsrace.

Blue King-bane fra Sverige

Hos Slot Car Racing Lillebælt giver du den gas på en otte-sporet Blue King-bane med stejlkurve, der første gang blev bygget i 1989 i Sverige. Siden har den flyttet lokation af flere omgange, indtil Jan Pieler fik fingrene i den i 2015. I 2016 påbegyndtes opsætning og renovering af banen, som kunne indvies året efter, og i dag står banen stort set som oprindeligt.

Bilerne er modeller af Le Mans-racere, og de styres med håndspeedere, der kan få dem op på en topfart på 40 km/t. Undervejs holder en computer styr på omgange, stillinger og resultater, og erfarne løbsledere sørger for, at racet ikke kører af sporet.

Konkurrence og hygge

I kan både vælge at køre alle mod alle, eller I kan udfordre hinanden i hold. Et arrangement hos Slot Car Racing Lillebælt varer 1,5-3 timer afhængigt af løbsform og deltagerantal, og imellem heats kan I tage jer et velfortjent pitstop i hyggehjørnet. Drikkevarer kan købes på stedet, og mad eller snacks kan medbringes efter aftale.

Skal du og dine prøve kræfter med miniracing? Så kontakt Jan Pieler på tlf.: 40 40 76 91 eller mail: jan.pieler.jp@gmail.com.

 

Kontakt
AdresseIndustrivej 9D, 5500 Middelfart