Skip to main content

TekstXpressen

TekstXpressen har i over 20 år hjulpet kunder med tekst, korrektur, foto og layout til alt fra nyhedsbreve, web og e-bøger til print og tryk.

TekstXpressen
Annoncørbetalt Indhold
I Strib – og nu også på The Platform

Efter at have drevet sit lille kommunikationsbureau og forlag – både med og uden ansatte – i egne lokaler i Strib, har TekstXpressen fået et satellit-kontor på The Platform.

Jeg har simpelthen savnet at ’have fri’, og det tror jeg bliver nemmere med et kontor ’ude i byen’, fortæller indehaver, journalist og redaktør Joan Grønning.

TekstXpressen har i over 20 år hjulpet kunder med tekst, korrektur, foto og layout til alt fra elektroniske nyhedsbreve, web-sider og e-bøger til print/tryk af foldere, hæfter og bøger.

Og som firmanavnet antyder, så er pressearbejde også en del af paletten.

Firmaet har tilknyttet fastlancere som fotografer, en AD’er (art director) og en erfaren korrekturlæser og oversætter. Derudover trækker Joan freelancere ind, hvis en opgave kræver det.

Magasiner og blade

Firmaets niche er at totalproducere magasiner, blade og bøger for kunder – primært fagblade og fagbøger samt portrætter.

På firmaets CV står Rynkeby Foods’ medarbejdermagasin ”FrugtPressen”, Boligkontoret Fredericias beboerblad ”LEJLIGHEDEN” og Dansk Cøliaki Forenings medlemsblad ”CøliakiNyt”.

Joan har desuden i 7 år været redaktør på ”Astma-Allergi Bladet” og journalist på ”Vores Børn”, og hun har hjulpet forskellige mindre blade og magasiner i opstartsfasen.

Bøger

Joan Grønning har sammen med fagfolk skrevet flere fagbøger, f.eks. ”Bogen om allergi” og ”Pollenallergi og høfeber” samt tvillingebøgerne ”Bogen om tvillinger 0-10 år” og ”Uge-for-uge-kalender – til jer, der venter tvillinger”, der alle er udgivet både som trykte bøger og som e-bøger, ligesom tvillingebøgerne også er udgivet i Norge.

Seneste bogudgivelse er jubilæums-dobbelt-bogen ”100 år med almene boliger i Fredericia” og ”Fællesskab i Fredericia” på sammenlagt 240 sider, der udkom som en markering af en vellykket sammenlægning af 4 boligorganisationer.

Alle fagbøger kan købes i boghandlen eller lånes på biblioteket.

Bøger – også branding

Bøger ’kan’ noget andet end webudgivelser. Trykte bøger signalerer seriøsitet og forgår aldrig, da alle bøger bliver en del af Det Kongelige Bibliotek. En bog er samtidig en unik måde at brande sig selv eller sin virksomhed på som noget ’stabilt, grundigt, særligt og vigtigt’ – ingen webavis eller e-bog giver samme ro og fokus som en trykt bog. Og man kan jo altid lave en e-udgave ved siden af, det koster ikke mange kroner, når først bogen er skrevet og layoutet, smiler Joan Grønning.

Jeg elsker at fordybe mig i et emne og grave efter ’hemmelige historier’ og få dem frem i lyset. Jeg håber, at jeg engang får muligheden for at skrive endnu en bog eller to – eller være ghostwriter på en bog – uanset om det er et portræt af en spændende person, en virksomheds jubilæumsbog eller noget helt tredje, slutter Joan Grønning.

Har du lyst til at høre mere, så konakt Joan Grønning hos TekstXpressen på tlf. 40 50 38 68 eller mail: post@tekstxpressen.dk.

Kontakt
AdresseJernbanegade 57, 5500 Middelfart