Skip to main content

The Platform

Et iværksættermiljø i Trekantområdet for alle innovative sjæle, der ønsker mere end bare et kontormiljø.

The Platform
Annoncørbetalt Indhold

I hjertet af Middelfart findes der et nyt iværksættermiljø – The Platform. Det store startup-fællesskab lige ved siden af Middelfart Banegård stod klar i foråret 2023, og stedet er hjem for kreative og innovative ildsjæle, der mangler et sted at udfolde og udvikle deres idéer og virksomheder.

The Platform et sted, hvor både startups men også etablerede virksomheder kan have kontorplads. Det er dog være meget mere end et kontormiljø. Det er en platform, der samler krøllede hjerner og kloge hænder.

Plads til alle

Der findes både flyverpladser, faste kontorer, værksted med mere. Der er her mulighed for at benytte de fysiske faciliteter til udvikling, afprøvning, tilpasning og produktion af prototyper og modeller.

Udover forskellige kontorpladser og værksteder, er der en fælles lounge og kantine, hvor du kan mødes med kollegaer og naboer fra de andre virksomheder. Desuden sørger kantinen for al forplejning til møder og arrangementer. Iværksætterhuset er udstyret med større og mindre mødelokaler med alt, du behøver for at afholde et godt møde. Kontakt dem for udlejning af et mødelokale til dit næste arrangement.

Er du i stedet på udkig efter en kontorplads, kan du finde en liste over kontorer og priser her.

 

Find virksomheden her:

Kontakt


Jernbanegade 57
5500 Middelfart

(+45) 40 17 18 77

tvm@the-platform.dk