Skip to main content

Vejle Brand

Annette Vesterskov fra Vejle Brand kan hjælpe dig med at sikre, at du har de helt rigtige forsikringer, så du kan føle dig tryg i hverdagen.

Vejle Brand
Annoncørbetalt Indhold

Man ved aldrig, hvornår uheldet er ude – derfor er det vigtigt at være rigtigt og lovligt forsikret. Vejle Brand kan hjælpe dig med at sikre, at du har de helt rigtige forsikringer, så du kan føle dig tryg i hverdagen.

Et gensidigt forsikringsselskab

Vejle Brand er et gensidigt forsikringsselskab. Det betyder, at selskabet i mere end 180 år har været ejet og drevet af de forsikrede. De er ikke sat i verden for at generere profit – men derimod for at skabe tryghed for mennesker med et forsikringsbehov. Derfor kalder de også deres koncept ”dit mit vores”.

Der er flere gode grunde til at vælge Vejle Brand som forsikringsselskab. Udover at du som forsikringskunde bliver taget alvorligt til konkurrencedygtige priser, så har de også et stort udvalg af forsikringer til såvel private, landbo og virksomheder.

En skræddersyet løsning

Her har du mulighed for at samle alle dine forsikringer et sted og skræddersy din forsikringspakke, så den er tilpasset netop dine behov – både her og nu og i fremtiden.

Udover at du hjælper dig selv ved at vælge Vejle Brand som dit forsikringsselskab, så hjælper du samtidig også dit lokalområde. Vejle Brand støtter nemlig en lang række foreninger, klubber og lokale aktiviteter. Det er deres måde at give noget tilbage udover gode forsikringer til stærke priser.

Annette Vesterskov – din lokale eksaminerede assurandør

For at imødekomme den gode kundeservice har Vejle Brand medarbejdere på kontoret i Vejle, som sidder klar til at hjælpe dig. Du får en medarbejder i telefonen, uden at skulle taste dig igennem en skov af muligheder.

Assurandør Annette Vesterskov har mere end 30 års erfaring i forsikringsbranchen og står ligeledes klar til at rådgive både bestående kunder og mulige nye kunder.

Forsikringer er en tillidssag, og det er vigtigt, at man som kunde føler sig i trygge hænder. Derfor er Annette Vesterskov også din faste kontaktperson, som heller ikke er svær at komme i kontakt med.

Du kan 24/7 kontakte Annette Vesterskovpå tlf.: 24 97 14 86 eller på e-mail: anv@vejlebrand.dk.

Du er naturligvis også altid velkommen til at kigge forbi deres hovedkontor i Vejle.

Kontakt
AdresseStorebæltsvænget 86, 5500 Middelfart