Skip to main content

VELFAC

Hvordan får du mere liv, lys og luft i din bolig? Du kan starte med kvalitetsvinduer.

VELFAC
Annoncørbetalt Indhold

Hos VELFAC arbejder de for at give dig et bedre hjem med nye vinduer og døre. De fremstiller unikke vindues- og facadesystemer til en række europæiske markeder.

Bæredygtighed i fokus

Et af VELFAC’s fokusområde i produktionen af vinduer og døre er bæredygtighed. Derfor er 93% af komponenterne i et VELFAC vindue genanvendelige. Når du køber et vindue her, får du derfor et produkt, der er optimeret til at kunne genanvendes, når det ikke længere skal fungere som vindue i din bolig. Der går dog lang tid, inden det sker, da VELFAC laver omfattende test og udvikling af deres produkter, så de kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer og døre og 5 års garanti på trævinduer og pladedøre.

Få overblik over priser og modeller

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Hvis du besøger VELFAC’s hjemmeside, kan de hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

Hvis du gerne vil ud og se VELFACS vinduer og døre i virkeligheden, kan du på deres hjemmeside booke et besøg i en af deres udstillinger. Her kan du komme med en VELFAC-rådgiver rundt, mens I taler om dit vinduesprojekt.

 

Kontakt
AdresseBygholm Søpark 23, 8700 Horsens