Skip to main content

Vita Nova Skincare

Alle fortjener en smuk hud og den bedste udgave af sig selv. Sådan lyder målet hos den kosmetiske speciallægeklinik Vita Nova Skincare.

Annoncørbetalt Indhold

På Østergade i centrum af Middelfart pryder den kosmetiske speciallægeklinik Vita Nova Skincare gadebilledet for alle de forbipasserende. Bag klinikken står ægteparret og speciallægerne Jess Bjerre Jørgensen og Maja Bjerre Christiansen, der i samarbejde med to specialuddannede sygeplejersker tilbyder professionel hudplejerådgivning- og behandling.

Den bedste udgave af dig selv

Lægeparret har mange års erfaring fra den lægelige verden og behandlingen af hudsygdomme. Det er netop også denne erfaringsrigdom samt en spirende interesse for skønhed og æstetik fremelsket i spa- og wellnessverdenen, der danner grundlag for klinikken.

Hos Vita Nova Skincare er målet, at du skal være den bedste udgave af dig selv, og at alle fortjener en flot hud uanset alder. Dette kan klinikken hjælpe dig med at opnå igennem en kombination af medicinsk viden og kosmetiske behandlinger, der giver smukke og naturlige resultater.

Stort udvalg af professionelle behandlinger

Hver eneste dag udsættes vores hud for en masse påvirkninger, der tydeligt kan aflæses i huden. Vita Nova Skincare tilbyder en lang række professionelle behandlinger, der opbygger huden, så den fremstår sund og rask.

Hvad enten du ønsker at blive fri for dine rynker i panden, komme din ar efter akne til livs eller noget helt tredje, så har Vita Nova Skincare den professionelle viden og erfaring til at hjælpe dig både medicinsk eller kosmetisk.

Fælles for alle deres behandlinger er, at du både bliver taget i hånden før og efter. Dette betyder, at du afhængig af din behandling både vil kunne komme til for- og efterundersøgelser, hvor du vil blive vejledt.

Registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed

Hos Vita Nova Skincare vægter de både den professionelle og relationelle tryghed højt. Derfor er både klinikken og alle dets behandlere også registreret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Dette er din sikkerhed for en tryg oplevelse og en professionel behandling.

Ønsker du mere information om, hvordan Vita Nova Skincare kan hjælpe dig til en smuk hud, så kan du læse mere på deres hjemmeside. Du kan også kontakte dem på info@vitanovaskincare eller på tlf.: 60 16 61 75.

 

Kontakt
AdresseØstergade 7, 5500 Middelfart