Skip to main content

Wecademy

Skal din virksomhed være endnu bedre til at afholde online arrangementer og webinarer, eller skal jeres videoproduktion stå skarpere? Så er det Wecademy, du skal kontakte!

Wecademy
Annoncørbetalt Indhold

Siden 2014 har Wecademy hjulpet store og små virksomheder med at afvikle deres online arrangementer. De er nogle af de førende inden for feltet, og med sig i bagagen har de erfaring fra over 1000 professionelle online events i alle størrelsesskalaer.

Med Wecademy som samarbejdspartner er du sikker på, at dine online arrangementer eller videoproduktioner bliver tilrettelagt og udført professionelt ned til mindste detalje. De hjælper dig gerne med afviklingen af selv de helt store online eller hybride konferencer eller generalforsamlinger, ligesom de kan rådgive dig om tilrettelæggelse, teknik og fremtræden ved både webinarer, konferencer, livestreams og videoproduktion.

Tryg og værdifuld produktion

Deres mål er at understøtte virksomheder ved at skabe professionelle og inspirerende online arrangementer og videoproduktioner i højeste kvalitet. For dem er deltagernes gode oplevelse i centrum, og de har stort fokus på tilrettelæggelsen og på interaktionen undervejs.

Hos Wecademy lægger de sig i selen for, at det skal være en tryg og værdifuld oplevelse for alle – både for arrangørerne, dem, der står foran kameraet, og dem, der deltager fra den anden side af skærmen. Det gør de ved at forenkle de komplicerede og tekniske processer bag og ved at levere kvalificeret sparring og rådgivning uanset jeres behov.

Wecademy ligger centralt i Middelfart for kunder på Fyn og i Trekantsområdet. Her har de et mindre studie, hvorimod de helt store produktioner kan foregå i deres studie i Glostrup.

Skal Wecademy også hjælpe din virksomhed? Så kontakt dem på tlf.: 71 99 70 79 eller besøg deres hjemmeside.

Kontakt
AdresseTorvet 1, 5500 Middelfart