Skip to main content

Middelfart Advokaterne

Hvis du har brug for kompetent juridisk rådgivning til dig selv eller din virksomhed, så tag fat i Middelfart Advokaterne.

Middelfart Advokaterne
Annoncørbetalt Indhold

I 1895 grundlagde sagfører William Hansen det advokatfirma, som nu hedder Middelfart Advokaterne og har base i det gamle Tinghus i centrum af Middelfart. Siden er ejerskabet naturligvis skiftet af flere omgange, og i dag er det advokaterne Flemming Schroll Madsen og Jeppe Vang Madsen, der står i spidsen for det traditionsbundne firma.

Hos Middelfart Advokaterne ønsker de at gengælde den tillid, du som privatperson eller erhvervskunde viser ved at vælge dem, og derfor kan du regne med en stor indlevelse i din professionelle og/eller personlige situation. Samtidig sørger de for altid at skaffe sig et grundigt overblik over din sag, så deres rådgivning har den rette effekt.

Du kan få hjælp til langt de fleste typer af sager, uanset om du behøver vejledningen til retssager, testamente, salg af fast ejendom, ansættelsesforhold eller noget helt andet. Alle deres advokater er veluddannede med mange års erfaring, og hver har siden specialiseret sig inden for deres interesseområder.

Vil du høre mere om, hvad de kan hjælpe dig med? Så ring til dem på tlf.: 64 41 00 52 eller besøg deres hjemmeside.