Skip to main content

Livsstilscenteret v/Eva Adler Juul

Hos Livsstilscenteret i Middelfart kan du få hjælp til at blive en gladere og sundere version af dig selv.

Annoncørbetalt Indhold

Har du brug for hjælp til at slippe cigaretterne? Ønsker du behandling for rynker, akne eller pigmentfejl, eller har du svært ved at få stressniveauet ned? Så besøg Livsstilscenteret i centrum af Middelfart.

Livsstilscenteret gav sine første behandlinger i 2006, og indehaver Eva Adler Juul har mange års erfaring og grundig uddannelse indenfor de forskellige behandlinger.

Deres primære formål er at hjælpe dig med dit velvære og sundhed, så du kan blive gladere og mere tilfreds med dig selv.

Hele dig i centrum

Når du får vejledning eller behandling hos Livsstilscenteret, er hele din person, dit velvære og din udstråling i fokus. Personalet arbejder dybdegående og detaljeret, så I sammen får skabt dit sundeste og smukkeste udtryk.

Og du er i trygge hænder under hele processen, for personalet er veluddannede, alle behandlinger udføres efter lægelige forskrifter, og behandlingsapparaterne er CE-godkendte og anerkendte i branchen.

Hvad ønsker du hjælp til?

Eva Adler Juul og hendes kompetente hold kan hjælpe dig med:

 • Medicinsk hudpleje og ansigtsbehandling
 • Ekspertrådgivning omkring kosmetisk kirurgi
 • Slankebehandling og smerteterapi
 • Hjælp til rygestop
 • Ondamed anti-stress-behandling

Så uanset om det drejer sig om udseendet, en dårlig vane eller generende smerter, er der håb for forandring hos Livsstilscenteret.

Læs mere om deres behandlinger her.

Midtpunktets Fodterapi

Har du ømme fødder, der trænger til lidt kærlighed? Så kan Midtpunktets Fodterapi hjælpe.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Midtpunktets Fodterapi er de statsautoriserede fodterapeuter, hvilket er din garanti for den bedste behandling. Her yder de professionel fodterapi, så dine fødder bedst muligt kan bære dig gennem hele livet.

På klinikken tilbyder de en lang række forskellige behandlinger, og de kan hjælpe dig med en lang række fodproblemer som blandt andet:

 • Tør hud
 • Hård hud
 • Fod- eller neglesvamp
 • Ligtorne
 • Nedslidte eller nedgroede negle
 • Hælrevner
 • Fejlstillinger
 • Fodsmerter

Selvom du ikke har nogle konkrete fodproblemer i dag, kan fodterapi også være for dig. Hos Midtpunktets Fodterapi tilbyder de nemlig også forebyggende behandlinger, der kan forhindre, at du udvikler fodproblemer eller som kan tage problemerne i opløbet.

Få kompetent vejledning

På klinikken kan de også hjælpe og vejlede dig i forhold til indlæg til dine sko.

Vejledning er generelt noget, de både vægter højt og prioriterer meget på klinikken. De giver altså gerne gode råd til, hvad du selv kan gøre for at opnå den bedste sundhed til dine fødder.

Gitte, Katrine og Anne Dorthe er klar til at hjælpe

Klinikken er siden maj 2023 blevet drevet af Katrine og Gitte, og de har siden sommeren 2023 haft Anne Dorthe tilknyttet.

De er alle tre statsautoriserede fodterapeuter, og de har alle en stor passion for at hjælpe mennesker til at opnå en bedre livskvalitet og dermed en bedre hverdag gennem deres behandlinger.

Klinikken har ydernummer, så hvis du har en henvisning fra din læge til behandling hos en fodterapeut, kan det blandt andet være hos Midtpunktets Fodterapi. De tager imod nye patienter fra januar 2024.

Som det fremgår af klinikkens navn, holder de til i Middelfart Midtpunkt, belejligt midt i byen og ved siden af togstationen.

Vita Nova Skincare

Alle fortjener en smuk hud og den bedste udgave af sig selv. Sådan lyder målet hos den kosmetiske speciallægeklinik Vita Nova Skincare.

Annoncørbetalt Indhold

På Østergade i centrum af Middelfart pryder den kosmetiske speciallægeklinik Vita Nova Skincare gadebilledet for alle de forbipasserende. Bag klinikken står ægteparret og speciallægerne Jess Bjerre Jørgensen og Maja Bjerre Christiansen, der i samarbejde med to specialuddannede sygeplejersker tilbyder professionel hudplejerådgivning- og behandling.

Den bedste udgave af dig selv

Lægeparret har mange års erfaring fra den lægelige verden og behandlingen af hudsygdomme. Det er netop også denne erfaringsrigdom samt en spirende interesse for skønhed og æstetik fremelsket i spa- og wellnessverdenen, der danner grundlag for klinikken.

Hos Vita Nova Skincare er målet, at du skal være den bedste udgave af dig selv, og at alle fortjener en flot hud uanset alder. Dette kan klinikken hjælpe dig med at opnå igennem en kombination af medicinsk viden og kosmetiske behandlinger, der giver smukke og naturlige resultater.

Stort udvalg af professionelle behandlinger

Hver eneste dag udsættes vores hud for en masse påvirkninger, der tydeligt kan aflæses i huden. Vita Nova Skincare tilbyder en lang række professionelle behandlinger, der opbygger huden, så den fremstår sund og rask.

Hvad enten du ønsker at blive fri for dine rynker i panden, komme din ar efter akne til livs eller noget helt tredje, så har Vita Nova Skincare den professionelle viden og erfaring til at hjælpe dig både medicinsk eller kosmetisk.

Fælles for alle deres behandlinger er, at du både bliver taget i hånden før og efter. Dette betyder, at du afhængig af din behandling både vil kunne komme til for- og efterundersøgelser, hvor du vil blive vejledt.

Registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed

Hos Vita Nova Skincare vægter de både den professionelle og relationelle tryghed højt. Derfor er både klinikken og alle dets behandlere også registreret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Dette er din sikkerhed for en tryg oplevelse og en professionel behandling.

Ønsker du mere information om, hvordan Vita Nova Skincare kan hjælpe dig til en smuk hud, så kan du læse mere på deres hjemmeside. Du kan også kontakte dem på info@vitanovaskincare eller på tlf.: 60 16 61 75.

 

Medin

Vores sundhed er noget af det vigtigste for os, og det er de også klar over hos Medin. Her vægter de fagligheden og den transparente kommunikation mellem patient og læge højt.

Medin Privatklinik søger sonograf (jordemoder/sygeplejerske)
Annoncørbetalt Indhold

Medin Privatklinik blev grundlagt som hjerteklinik i 2019, og siden dengang er det gået stærkt. I dag tilbyder klinikken flere andre ydelser som speciallægeundersøgelse, helbredsundersøgelse og sportsfysiologi. Fælles for alle ydelserne er, at de foretages af en speciallæge med relevant speciale.

Hos Medin vægter de fagligheden højt, og derfor vil du altid møde kompetente medarbejdere, der er eksperter på hver deres lægefaglige område. I takt med at ydelserne er vokset, er det samme sket med personalesammensætningen. De deler dog alle den samme grundlæggende passion for høj lægefaglig kvalitet.

Faglighed, tryghed og nærvær

Selvom ydelserne og personalesammensætningen er vokset, så er det klare fokus på kvalitet og kommunikation den samme. Hovedformålet med klinikken er at skabe en atmosfære, hvor der er god tid patient og læge imellem. Derudover er det også essentielt, at der bliver kommunikeret i et sprog, som patienter nemt kan forstå.

Selvom vi i Danmark kan komme gratis på sygehuset gennem vores skat, så kan der i visse tilfælde være lang ventetid på behandlinger og operationer. Igennem det udvidede frie sygehusvalg kan du derfor blive henvist til en hjerte-, lunge- eller neurologisk undersøgelse på Medin, hvis der er mere end 30-dages ventetid.

Du kan læse mere om Medin og deres forsat voksende udbud af ydelser på deres hjemmeside.

Clairvoyant Marianne Hostrup

Har du privat eller erhvervsmæssigt brug for hjælp til personlig udvikling, gode råd i en svær situation, eller vil du gerne i kontakt med en afdød, du havde kær? Med en session hos clairvoyant Marianne Hostrup kan du få svar og udvikle dig.

Clairvoyant Marianne Hostrup
Annoncørbetalt Indhold

Uanset om din personlige udfordring er stor eller lille, kan Marianne Hostrup hjælpe dig. Med hendes forskellige sessioner som clairvoyance, rådgivning, healing og coaching kan hun hjælpe dig på vej mod indsigt og ny energi.

Marianne er født med clairvoyante evner, som hun har valgt at udvikle ved hjælp af en professionel uddannelse som clairvoyant. Hendes evner og uddannelse gør, at hun er i stand til at kunne sanse udover de syv almindelige sanser og modtage budskaber fra den åndelige verden, som du kan få glæde af.

Problemløsning og selvindsigt

Mange forbinder clairvoyance med afdødekontakt, men Marianne tilbyder meget mere end det. Mange klienter bruger hendes clairvoyance sessioner til at få konkrete svar på personlige spørgsmål. Andre benytter clairvoyancen til at få hjælp til udfordringer, de selv har svært ved at løse.

Mariannes sessioner kan blandt andet hjælpe dig med:

 • At forstå hvordan din fortid kan påvirke dig i dag.
 • At håndtere problemer du ikke selv kan overskue som for eksempel kærlighed, børn, job, bolig, og økonomi
 • At booste unges tro på egne evner, fjerne eksamensangst og lære dem, at det er helt okay at fejle.
 • At vejlede dig til at tage de rigtige valg i fremtiden.
 • At få kontakt med afdøde. 
Sparring og hjælp til erhvervsfolk

Marianne har også mange erhvervskunder, og de benytter i stigende grad Marianne til en kombination af sparring og clairvoyance.

Så hvis du står med en erhvervsmæssig problemstilling, er i tvivl om, hvad dit næste træk som leder skal være eller hvis du ønsker hjælp til for eksempel personale- eller salgsudfordringer, kan en samtale med Marianne give dig svar.

Når du som privat- eller erhvervsperson booker en tid hos Marianne, vælger du selv, hvad fokus skal være på. Marianne lytter til dine behov og stiller ind på netop dette. Du får derfor en målrettet session, som du kan bruge til noget.

Ny i Middelfart

Marianne Hostrup har tidligere boet på Sjælland, hvor hun har haft sin klinik, men sidste år flyttede hun og familien til Middelfart, hvor hun tilbyder sessioner i sin nye klinik.

Clairvoyance og sparring kan foregå både i klinikken, telefonisk samt online.

Derudover kan du booke fysisk healing samt fjernhealing, som giver ny energi og virker afstressende.