Skip to main content

Ovethi – Dansk Dæk Service

Står du og mangler nye dæk, fælge eller hjul? Ovethi er uden tvivl din løsning.

Ovethi søger udekørende dækmontør til alsidigt arbejde
Annoncørbetalt Indhold

Hos Ovethi tilbyder de dæk til alle køretøjer – lige fra personbiler og varevogne til landbrugsmaskiner, lastbiler og entreprenør- og industrimaskiner.

Med deres komplette servicecenter, der forhandler næsten alle typer dæk og et bredt udvalg af dækmærker, er de i stand til at håndtere stort set alle dækrelaterede udfordringer. Her kan du modtage rådgivning, købe dine dæk og få dem monteret samt afbalanceret for at sikre, at du hurtigt er klar til at køre igen.

Hvis du foretrækker at købe dine dæk online, tilbyder de også muligheden for at bestille dem på dæk.dk, men få montering og afbalancering i dit lokale dækcenter.

Ovethi har servicecentre spredt ud over hele landet samt mobile serviceværksteder.

AutoFyn

Hvis du går og drømmer om at købe bil, eller hvis den, du allerede har, får brug for service, er der hjælp at finde hos AutoFyn.

AUTOFYN søger lager/reservedelsansvarlig
Annoncørbetalt Indhold

Autofyn startede i 1975 i Brenderup, og i dag har de til huse i Middelfart. De er autoriseret Citroen og Peugeot-forhandler samt Autoriseret Service og reparations værksted for både Peugeot, Citroen og Chevrolet. De servicerer herudover og reparerer alle bilmærker.

På autoværkstedet har de stort fokus på at give dig en god oplevelse, når du indleverer bilen til reparation eller service. Derfor er din bil altid ren og klargjort samt vasket efter besøg på deres værksted.

Udover at være et serviceværksted sælger Autofyn også både nye og brugte biler. Med altid mere end 80 nye og brugte biler på lager, er der rig mulighed for, at du kan finde din nye bil her.

Salgsmedarbejderne har stor erfaring indenfor finansiering og leasing, så hvis du ønsker det, kan de hjælpe dig med dette.

Autofyn byder velkommen til Jeep og Fiat