Skip to main content

Skousen Middelfart

Er den gamle opvaskemaskine er stået af, eller har du bare har brug for lidt nye hvidevarer? Så står Lars Moslund og hans medarbejdere klar til at rådgive dig i dit næste køb.

Skousen Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

Skousen Middelfart er din lokale hvidevareforhandler. Her får du både skarpe priser på hvidevarer, men samtidig professionel personlig rådgivning.

I butikken har de alt i hvidevarer til hjemmet. Så om du mangler en vaskemaskine, tørretumbler, køleskab, ovn, emhætte, støvsuger eller kaffemaskine, kan du finde det her.

Skousenkæden har mere end 60 års hvidevareerfaring, og medarbejderne i butikken i Middelfart står altid klar til at hjælpe med deres store erfaring.

Har du brug for hjælp til levering, montering, reparation og vedligeholdelse, bortskaffelse eller endda finansiering uden omkostninger, står de også til rådighed. De bestiller også gerne reservedele hjem til dig, hvis der skulle være noget, du mangler.

Så kig forbi butikken, når du står overfor dit næste hvidevarekøb.

EDC Poul Erik Bech – Middelfart

Er du på udkig efter at købe eller sælge bolig i Middelfart og omegn? Så kan EDC Poul Erik Bech Middelfart hjælpe dig på vejen.

EDC Poul Erik Bech - Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

Som en del af Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed, er EDC Poul Erik Bech i Middelfart én af 70 boligbutikker rundt om i landet.

Virksomhedens store udbredelse i landet gør, at ejendomsmæglerne har adgang til mange potentielle kunder. De har derfor et stort kendskab til købernes ønsker og behov, hvilket kan være en stor fordel, når de skal sælge netop din bolig.

Lokale ejendomsmæglere med stort lokalkendskab

Når du benytter en af deres ejendomsmæglere – om det er til et boligsalg eller køb – får du en person med et stort engagement for Middelfartområdet. De kender de forskellige områder og gader personligt, og det gør, at de kan hjælpe dig bedst muligt. De ved, hvor den nærmeste skole ligger, hvor langt der er til vandet og hvordan du finder den bedste vej på arbejde. Det er en fordel, både hvis du skal sælge din bolig, men bestemt også hvis du er på udkig efter dit drømmehjem.

Du kan altid aftale et gratis og uforpligtende møde, hvad end det er fordi, du vil sælge din bolig, eller fordi du leder efter en ny. Du kan udfylde en kontaktformular på hjemmesiden, give dem et kald eller kigge forbi.

VELFAC

Hvordan får du mere liv, lys og luft i din bolig? Du kan starte med kvalitetsvinduer.

VELFAC
Annoncørbetalt Indhold

Hos VELFAC arbejder de for at give dig et bedre hjem med nye vinduer og døre. De fremstiller unikke vindues- og facadesystemer til en række europæiske markeder.

Bæredygtighed i fokus

Et af VELFAC’s fokusområde i produktionen af vinduer og døre er bæredygtighed. Derfor er 93% af komponenterne i et VELFAC vindue genanvendelige. Når du køber et vindue her, får du derfor et produkt, der er optimeret til at kunne genanvendes, når det ikke længere skal fungere som vindue i din bolig. Der går dog lang tid, inden det sker, da VELFAC laver omfattende test og udvikling af deres produkter, så de kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer og døre og 5 års garanti på trævinduer og pladedøre.

Få overblik over priser og modeller

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Hvis du besøger VELFAC’s hjemmeside, kan de hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

Hvis du gerne vil ud og se VELFACS vinduer og døre i virkeligheden, kan du på deres hjemmeside booke et besøg i en af deres udstillinger. Her kan du komme med en VELFAC-rådgiver rundt, mens I taler om dit vinduesprojekt.

 

MST Bygtjek

Når du skal sælge din bolig, er der mange ting at holde styr på. MST Bygtjek kan hjælpe dig med at skabe tryghed og dialog i dit boligsalg.

MST Bygtjek
Annoncørbetalt Indhold

Martin Sommer Thomsen ejer og driver virksomheden MST Bygtjek, der opererer i Middelfart, Fyn, de omkringliggende øer og Trekantområdet. Det er din lokale og uvildige bygningssagkyndige og energikonsulent. Han har mange års erfaring indenfor byggeri og ejendomshandler, og han kan hjælpe dig med en lang række ting:

  • Tilstandsrapporter ved salg af bolig
  • Energimærkning af små og store ejendomme
  • Bedre BoligRådgivning
  • Tilsyn og kvalitetsopfølgning ved nybyggeri
  • Taksering af bygningsskader
  • Fugtteknisk rådgivning
  • Drift – og vedligeholdelsesvejledning

Det er et stort skridt at sælge sin bolig, og der er rigtigt meget at holde styr på. Derfor er du altid velkommen til at ringe til Martin Sommer Thomsen med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har brug for at I mødes og udfylder sælgeroplysninger og andre blanketter, så er han også klar til det.

Futurum

Hvis du ønsker en nem og tryg hverdag, hvor du slipper for bekymringerne og besværet ved at være boligejer, så kan du finde din næste kvalitets lejebolig hos Futurum. 

Futurum søger en ejendomsadministrator
Annoncørbetalt Indhold

Futurum Boligudlejning har et stort antal kvalitetshuse og rækkehuse til udlejning i hele Danmark, primært i Trekantområdet og på Fyn. Når du bor til leje, er det dog ikke kun kvaliteten af din bolig, der betyder noget. Det gør kvaliteten af din udlejer også. Futurum ser det som deres fornemste opgave at gøre dig glad for at bo hos dem.

De sætter en dyd i at passe godt på deres huse, lejere og omgivelser. Hvis der skulle opstå akutte problemer, har de en 24/7 vagtservice, således at deres vicevært hurtigt kan træde til,

Udover viceværter har de deres egne ejendomsadministratorer og teknikere, der sikrer, at gartnere, rengøringspersonale og håndværkere servicerer og vedligeholder bygninger og omgivelser efter høje standarder.

Så drømmer du om at slippe bekymringerne og besværet ved at være boligejer og fokusere tiden på det, der er vigtigt for dig? Så er de klar at hjælpe dig hos Futurum.