Skip to main content

Brenderup Højskole

Et ophold der rummer personlig udvikling, forståelse af andre kulturer og fordybelse i en bæredygtig fremtid.

Brenderup Højskole
Annoncørbetalt Indhold

På Nordvestfyn ligger Brenderup Højskole. Den blev grundlagt i 1986, som Den Nordiske Højskole for Fred, og fredsperspektivet er stadig til stede på højskolen. I dag er det gennem et fokus på det internationale kulturmøde gennem debat, kunst og musik og med en konstant orientering mod en bæredygtig fremtid. Det er en moderne globalt orienteret højskole, der gerne inviterer elever fra hele verden.

Plads til talent og passion

Højskolen har plads til 60 elever, der kan nyde bæredygtige lokaler, hvor de kan udfolde deres talent og passion sammen med andre ligesindede fra hele verden.

Du kan både vælge at deltage på et langt ophold og et kortere kursus. Hvis du er interesseret i et langt ophold, er der 12 forskellige at vælge mellem. Om du er interesseret i at lave keramik, dyrke kulturmødet, udforske bæredygtigt byggeri eller måske være frivillig i Kenya eller Nepal, så er der et ophold for dig.

Korte ophold til enhver smag

Hvis du mere er til et kort ophold på en eller to uger, findes der også mange forskellige tilbud. Her kan du udvikle dine interesser og snuse til nye udfordringer, mens du møder nye mennesker. Det kan eksempelvis være gennem ø-vandring, en rejse til Nepal eller et filtningskursus.

Så om du ønsker at udforske et langt forløb, eller om du hellere vil bruge et par uger, har Brenderup Højskole et forløb til dig.

Murerfirmaet Rishøj A/S

Områdets største murerfirma lægger stenene til dit drømmeprojekt. 

Murerfirmaet Rishøj A/S
Annoncørbetalt Indhold

Med rødder helt tilbage til 1962, har Murerfirmaet Rishøj A/S mere end 50 års erfaring med at levere murerarbejde af høj kvalitet i og uden for Middelfart Kommune.

De 49 dygtige medarbejdere udfører alle typer mureropgaver – der er ingen opgave, der er for stor eller for lille. De løser opgaver inden for alt fra småreparationer, støbearbejde og badeværelser til nye huse samt store entrepriser.

Firmaet har blandt andet specialiseret sig i:

 • Erhvervsbyggeri
 • Nybygning
 • Kirker
 • Badeværelser
 • Renovering
 • Utraditionelt murerarbejde

Murerfirmaet Rishøj A/S holder dig altid opdateret på projektet. De både rådgiver og vejleder dig, men de ringer også til dig, hvis der sker ændringer i tidsplanen. Derfor kan du altid føler dig orienteret og tryg i processen.

Hvis du står med et kommende projekt, der kunne være noget for Murerfirmaet Rishøj A/S, er du velkommen til at ringe til dem, og så giver de dig gerne et uforpligtende tilbud.

Nytofte VVS

Alt i VVS omkring Middelfart og Fredericia.

Nytofte VVS
Annoncørbetalt Indhold

Familievirksomheden Nytofte VVS blev startet i 1981, og har siden da udført kvalitets VVS arbejde for både private og erhverv. De kører ud til Vest- og Nordvest Fyn samt på den anden side af Lillebæltsbroen i blandt andet Fredericia.

Virksomheden løser blandt andet opgaver indenfor:

 • Badeværelser
 • Varmepumper
 • Solcelleanlæg
 • Jordvarme
 • Blikarbejde
 • Gas- og oliefyrsservice
 • Ventilation

Nytofte VVS vægter høj kvalitet i deres arbejde, og den nære og gode kommunikation. Derfor er du også hele tiden orienteret i processen. Hvis der sker ændringer i projektet eller tidsplanen, ringer de til dig, så du hele tiden kan være tryg i, hvordan projektet forløber.

Hvis der skulle opstå et akut problem, har virksomheden et telefonnummer du kan ringe til. Deres døgnvagt på telefonen er klar, hvis du skulle få brug for det.

Murerfirmaet CSS

Mursten, mørtel, fliser og fuge. Murerne hos CSS har styr på det hele, når de skal tage sig af dit næste projekt.

Murerfirmaet CSS
Annoncørbetalt Indhold

Murerfirmaet CSS har eksisteret i 20 år, hvor det bar udført alverdens forskellige mureropgaver for både private, erhverv og det offentlige. Murerne der er ansat i firmaet i dag har tilsammen over 40 års erfaring med deres erhverv, og de er derfor specialiserede indenfor deres felt.

Murerfirmaet CSS udfører alt inden for murerarbejde, lige fra små reparationer til totalrenoveringer samt nybyggeri. De tilbyder også gerne at lave en totalløsning sammen med nogle af deres gode samarbejdspartnere inden for el, VVS, tømrer og arkitekt/ingeniør.

Hos dem er dit næste murerprojekt i trygge hænder. De har stort fokus på, at servicere deres kunder på bedste vis, med en fleksibel indstilling til projekter samt et skarpt fokus at levere et godt håndværk. De sørger også altid for alt oprydning under processen.

MST Bygtjek

Når du skal sælge din bolig, er der mange ting at holde styr på. MST Bygtjek kan hjælpe dig med at skabe tryghed og dialog i dit boligsalg.

MST Bygtjek
Annoncørbetalt Indhold

Martin Sommer Thomsen ejer og driver virksomheden MST Bygtjek, der opererer i Middelfart, Fyn, de omkringliggende øer og Trekantområdet. Det er din lokale og uvildige bygningssagkyndige og energikonsulent. Han har mange års erfaring indenfor byggeri og ejendomshandler, og han kan hjælpe dig med en lang række ting:

 • Tilstandsrapporter ved salg af bolig
 • Energimærkning af små og store ejendomme
 • Bedre BoligRådgivning
 • Tilsyn og kvalitetsopfølgning ved nybyggeri
 • Taksering af bygningsskader
 • Fugtteknisk rådgivning
 • Drift – og vedligeholdelsesvejledning

Det er et stort skridt at sælge sin bolig, og der er rigtigt meget at holde styr på. Derfor er du altid velkommen til at ringe til Martin Sommer Thomsen med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har brug for at I mødes og udfylder sælgeroplysninger og andre blanketter, så er han også klar til det.