Skip to main content

Blomstrøm Bolig

Når boligen skal sættes til salg, er du i trygge hænder hos den lokale og erfarne ejendomsmægler, Blomstrøm Bolig.

Blomstrøm Bolig
Annoncørbetalt Indhold

I maj 2023 fik Middelfart en ny ejendomsmægler, nemlig Blomstrøm Bolig. Bag forretningen står den rutinerede sælger, Jesper Blomstrøm, der siden 2006 har hjulpet kunder i hele Middelfart Kommune med at få solgt eller købt deres hjem.

Han kommer derfor med grundig erfaring og stor dedikation indenfor salg af alle typer af bolig, lige fra sommerhuse og flexboliger til ejerlejligheder og villaer.

Samtidig er du hos Blomstrøm Bolig garanteret både lokalkendskab og lokalt engagement helt ud til fingerspidserne. Jesper har nemlig ikke kun arbejdet i kommunen i mange år – han også født og opvokset her og kender derfor til hver en krog i området.

Kunden i centrum

Når du sætter dit hjem til salg hos Jesper Blomstrøm, er det kun dig og din bolig, der er i centrum. For ejendomsmægleren er den personlige kontakt og den trygge proces vigtig, og det betyder også, at der til hver enkelt boligsag bliver skræddersyet en løsning i samarbejde med kunden, som passer til de individuelle behov.

Derudover vil Blomstrøm Bolig bistå med service og rådgivning gennem hele processen, så salget bliver en nem og overskuelig oplevelse for både købere og sælgere, og så kunden føler sig tryg helt fra salgsvurderingen til salgskontrakt.

Skal Blomstrøm Bolig også sælge dit hjem? Så kontakt Jesper med det samme for en gratis og uforpligtende salgsvurdering på tlf.: 64 41 10 10.

danbolig Middelfart

Leder du efter nyt hjem, eller er det tid til at få din nuværende bolig solgt? Så står din lokale ejendomsmægler, danbolig Middelfart, klar til at hjælpe dig!

danbolig Middelfart søger en Finansbachelor-praktikant
Annoncørbetalt Indhold

Med vinduer lige ud til gågaden i Middelfart by finder du danbolig Middelfart. Her kan du trygt lægge dit ejendomssalg eller din købsproces i hænderne på de engagerede og ærlige ejendomsmæglere. De kommer med et stort kendskab til lokalområdet, og de kan derfor guide dig til det rette boligkøb, en realistisk salgsvurdering og en effektiv salgsproces.

Hos danbolig Middelfart sælger de både villaer, rækkehuse, parcelhuse, ejerlejligheder, sommerhuse, andelsboliger og nedlagte landbrugsejendomme. De lægger en ære i at sørge for den bedst mulige markedsføring af deres boliger, og de er grundige og pålidelige gennem hele processen.

Til sælgere

Overvejer du, om det er tid til at rykke teltpælene op og finde nye rammer? danbolig Middelfart kan give dig en gratis og uforpligtende salgsvurdering, og de tilbyder professionel og personlig rådgivning til netop dit boligsalg.

De skræddersyer en salgsstrategi, der passer til dig og din sag, og undervejs vil der være løbende kontakt, så du hele tiden er opdateret på processen. Sætter du din bolig til salg hos dem, bringer de desuden deres store køberkartotek i spil for en hurtig handel.

Til købere

Udover at være til rådighed for sælgerne kan danbolig Middelfart også levere køberrådgivning. Her er du garanteret en stor ærlighed og en høj faglig standard, så du trygt kan gå på jagt efter dit næste hjem.

Du er altid velkommen til at kigge forbi deres butik på Algade 83 i Middelfart. Du kan også kontakte dem på tlf.: 64 41 61 71.

EDC Poul Erik Bech – Middelfart

Er du på udkig efter at købe eller sælge bolig i Middelfart og omegn? Så kan EDC Poul Erik Bech Middelfart hjælpe dig på vejen.

EDC Poul Erik Bech - Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

Som en del af Danmarks største og eneste landsdækkende ejendomsmæglervirksomhed, er EDC Poul Erik Bech i Middelfart én af 70 boligbutikker rundt om i landet.

Virksomhedens store udbredelse i landet gør, at ejendomsmæglerne har adgang til mange potentielle kunder. De har derfor et stort kendskab til købernes ønsker og behov, hvilket kan være en stor fordel, når de skal sælge netop din bolig.

Lokale ejendomsmæglere med stort lokalkendskab

Når du benytter en af deres ejendomsmæglere – om det er til et boligsalg eller køb – får du en person med et stort engagement for Middelfartområdet. De kender de forskellige områder og gader personligt, og det gør, at de kan hjælpe dig bedst muligt. De ved, hvor den nærmeste skole ligger, hvor langt der er til vandet og hvordan du finder den bedste vej på arbejde. Det er en fordel, både hvis du skal sælge din bolig, men bestemt også hvis du er på udkig efter dit drømmehjem.

Du kan altid aftale et gratis og uforpligtende møde, hvad end det er fordi, du vil sælge din bolig, eller fordi du leder efter en ny. Du kan udfylde en kontaktformular på hjemmesiden, give dem et kald eller kigge forbi.

Estate Strandstoft

Ønsker du at sælge din bolig i Middelfart Kommune, eller er du måske på udkig efter et nyt hjem i området? Så kan et opkald til mæglerne hos Estate Strandstoft være første skridt på vejen til dit nye boligeventyr.

Estate Strandstoft
Annoncørbetalt Indhold

Her kan du få foretaget en gratis salgsvurdering, så du kommer godt i gang med dit boligsalg. Om du skal have solgt en lille byggegrund, lejlighed, et parcelhus eller det helt store liebhaveri, så sørger din ejendomsmægler fra Estate Strandstoft for den rigtige salgsstrategi og stopper ikke før, de har fundet en køber til din bolig.

De kender dit lokalområde

Mæglerne hos Estate Strandstoft er lokale, og de kender derfor netop din vej, og ved hvor den nærmeste skole ligger, hvor langt der er til toget, og hvor den nærmeste bager ligger. Det er både en fordel for dig, der ønsker at sælge din bolig, og dig der er på udkig efter drømmeboligen.

Få hjælp til hele processen

Hvis du ønsker at købe ny bolig, hjælper din ejendomsmægler dig ikke bare med at finde drømmeboligen. De gennemgår også alle boligens papirer med dig – herunder købsaftale, tilstandsrapporter, salgsopstilling og andre dokumenter. De sørger ligeledes også for udarbejdelse af skøde og tinglysning.

Du kan altid kontakte Estate Strandstoft for en uforpligtende snak om, hvordan du kommer videre i din boligrejse.