Skip to main content

Le Klip

Skal du have håret sat, klippet eller farvet? Hos Le Klip kan de klare det hele – uden at du studser over prisen.

Le Klip søger en frisør
Annoncørbetalt Indhold

Hos Le Klip er alle deres frisører højtkvalificerede, og de holder sig alle løbende opdateret med de nyeste trends inden for frisørbranchen. Så hvis du sætter dig i frisørstolen her, er du sikker på at samtlige ansatte – elever såvel som assistenter – har masser af gode råd og ideer. Hvad end det gælder frisure, farve, styling, hårpleje eller noget helt femte, er de altid klar på at give dig en kompetent rådgivning, der tager udgangspunkt i dine ønsker.

Udover klipning og farvning tilbyder salonen også andre ydelser. Du har nemlig mulighed for at få en shellak lakering, hvis neglene skal pyntes. Og hvis du står og skal til fest, tilbyder frisørerne også håropsætning, så din frisure kan se helt perfekt ud.

Jotun

Hvid, æggeskal eller creme? Når du bruger et af Jotuns produkter, kan du trygt male i alle regnbuens farver. Deres designere har udviklet farverne til dig, så de er smukke, moderne og i god kvalitet.

Jotun
Annoncørbetalt Indhold

Som en af verdens førende producenter af maling, kombinerer Jotun høj kvalitet med kreativitet og innovation. Deres designere udvikler nye moderigtige og holdbare farver, der sikrer dit hjem en flot finish.

Jotun startede i 1926 i Norge, og de er i dag til stede i over 100 forskellige lande. De forhandler et stort udvalg af maling, grundere, fernis, træbeskyttelse, olie og lak.

De har mange forskellige forhandlere, hvor du kan dykke ned i deres store udvalg. Hos mange af forhandlerne kan du finde Jotuns fysiske farvecenter, hvor de udstiller farver, som deres designere nøje har udvalgt. Her kan du altid finde inspiration og smukke farvekombinationer, som du kan tage med hjem og integrere i dit hjem.

Deres sortiment dækker både produkter til interiør og udendørsprojekter.