Skip to main content

Restaurant Båringskov gl. Badehotel

Båringskov gl. Badehotel er en restaurant og et spisested, der har fokus på anvendelsen af det bedste fra havet samt bæredygtige lokale råvarer.

Restaurant Båringskov gl. Badehotel
Annoncørbetalt Indhold

Ved Båring Vig ligger det fine gamle badehotel. Det startede i 1876 som et lille traktørsted, men allerede i 1897 blev til udvidet til badehotel med mulighed for overnatning og spisning. I dag drives Båringskov gl. Badehotel som fiskerestaurant og spisested. Stedet har stort fokus på at servere alt godt fra havet og i stor udstrækning bæredygtige lokale råvarer.

Som gæst kan du nyde deres store fiskebuffet med sæsonens fisk. Den byder blandt andet på dampede, røgede og varmrøgede fisk, skaldyr og diverse varme retter.

Desuden serveres der hver første søndag i måneden brunch buffet. Nyd en brunch spækket med lækre fiskespecialiteter i smukke omgivelser.

Du kan se hele deres menukort her.

Møllers Fiskehus

Om du har lyst til en saftig fiskefrikadelle, et overdådigt stjerneskud eller noget helt tredje, så finder du det hos Møllers Fiskehus.

Møllers Fiskehus
Annoncørbetalt Indhold

På Kystvejen 14 i Asperup finder du den traditionsrige fiskebutik Møllers Fiskehus. De har et imponerende udvalg af friske fisk.

Her kan du både købe alverdens fersk fisk, som du kan tage med hjem og tilberede. Det er dog også muligt for dig at bestille noget af deres lækre take away, når aftensmaden skal være lidt lettere – men bestemt ikke dårligere. Du kan blandt andet ringe og bestille fisketapas, moules frites, fiskefrikadeller eller stjerneskud.

Møllers Fiskehus er dermed mere end bare en klassisk fiskebutik. Kig forbi, eller tjek deres mange muligheder for frisk take away ud lige her.