Skip to main content

Galleri Chris

På Assensvej 21 i Middelfart kan du komme indenfor til et univers af farve, rytmik og kreativitet hos Galleri Chris.

Annoncørbetalt Indhold

Den gamle købmandsforretning i starten af Assensvej sælger ikke længere mælk, brød og konserves. I dag tilhører den kunstmaler, digter og musiker Peter Chris, der skaber og udstiller sine egne værker i Galleri Chris.

Her kan du komme indenfor og lade dig opsluge af hans ekspressive og figurative kunst, som både viser motiver fra lokalområdets natur og byliv og fra eksotiske rejser rundt omkring i verden.

Derudover kommer hans virke som musiker til udtryk i de mange musikmalerier med rytmiske kompositioner, dans og instrumenter.

Besøg et alsidigt kunstnerværksted

Peter Chris udtrykker sig både gennem oliemalerier, akvareller, tegninger og skitser, som alt sammen kan opleves i galleriet. Her kan du også købe hans værker, ligesom han gerne udfører specialbestillinger med f.eks. portrætter eller specifikke motiver og steder.

I løbet af året inviterer han indenfor til forskellige sæsonudstillinger, og i pinsen samarbejder han med byens øvrige gallerier om en kunststafet, der giver dig mulighed for at vinde et maleri, imens du beundrer den lokale kunst.

Udover særlige anledninger holder Galleri Chris åbent hver torsdag kl. 11-17.

Se nærmere på Peter Chris’ kunst på hans hjemmeside.

Galleri Ladefoged

I Brenderup, gemt bag hvide murer, finder du et farverigt univers fyldt med kunst og kreativitet hos Galleri Ladefoged.

Annoncørbetalt Indhold

Jette Ladefoged er autodidakt kunstmaler, og hendes stil er unik og genkendelig, fyldt med farver, skævhed og sjove elementer. Siden 2009 har Jette Ladefoged været gallerist, og i 2020 åbnede hun sit eget atelier og galleri i Brenderup.

Her er du velkommen indenfor i hendes fantastiske miljø, hvor hun skaber og udstiller værker, der skal føre glæde til rummet. Jette Ladefoged solgte sit første værk i 2008, og siden har der været rift om hendes kreative kunst.

Hendes kendetegn er stærke farver og skæve huse, men dyr og mennesker optræder også hyppigt på værkerne.

Har du en idé til et maleri, som du gerne vil have udført i Jette Ladefogeds unikke stil? Så maler hun desuden gerne på bestilling.

Se et udpluk af hendes værker på galleriets hjemmeside eller besøg Galleri Ladefoged på Bogensevej 54 i Brenderup.