Skip to main content

Nørholt Anlæg

De løser alle former for opgaver, der har med anlæg og planteservice at gøre – store som små.

Nørholt Anlæg
Annoncørbetalt Indhold

Vil du have en ny eller anderledes have? Eller måske en større terrasse? Måske det træ, som du altid har hadet, skal fældes? Så tøv ikke med at tage et kig forbi eller ring til Nørholt Anlæg, de har måske løsningerne til netop din have.

Med mere end 50 års erfaring er der ingen opgave, som de ikke kan løse, lige fra anlæg af have, vedligeholdelse af grønne områder, haveservice, broanlægning, træfældning, stubfræsning, vinterservice og mange andre store eller små opgaver. Uanset opgaven har de rigtig godt styr på, hvad de laver.

De har desuden specialister i en række andre services som: støttemure, fjernelse af mos i græsplænen, etablering af havebassin, hækklipning og etablering af havetrapper. Således har de helt sikkert også en løsning til netop din have.

Nørholt Anlæg har base i Middelfart, hvor de har mulighed for at køre rundt til kunder på hele Fyn. Anlægsfirmaet løser både store og småopgaver, og de skal også nok finde en løsning til netop din have.

Holmegaard Anlægsgartner

Mangler du en ny have, terrasse eller indkørsel, eller har du måske brug for at få vedligeholdt et grønt areal? Så kan Holmegaard Anlægspartners grønne fingre hjælpe.

Holmegaard Anlægsgartner
Annoncørbetalt Indhold

Holmegaard Anlægsgartner vedligeholder og anlægger nye haver i hele nærområdet i og omkring Middelfart og Fredericia for både private og erhverv. De beskæftiger sig med alle typer af opgaver inden for anlægsgartner-arbejde:

  • Vedligeholdelse og renovering af haver og grønne områder
  • Anlæg af ny have
  • Anlæg af ny terrasse eller indkørsel
  • Opsætning af hegn

Virksomheden har over 20 års erfaring i branchen, og de har fokus på at alle deres medarbejdere skal besidde et højt fagligt niveau. Derfor får du hos Holmegaard Anlægsgartner en gartner, der har fokus på høj faglighed samt respekt for kundens behov, ønsker og forventninger.

Så hvis du er til en have, der er nem at vedligeholde, lytter de til det. Ønsker du i stedet en have, hvor detaljegraden er i fokus, klarer de selvfølgelig også det. Du, som kunde, bestemmer fuldstændig slagets gang, og så gør de deres for at opfylde dine ønsker bedst muligt