Skip to main content

Ejby Tømrer og Snedkerforretning

Har du træarbejde, der skal repareres? Ønsker du nye døre eller vinduer? Eller søger du en tømrer eller snedker til en totalentreprise, så kan Michael Borbjerg Jacobsen og hans hold af tømrere klare det uden splinter.

Ejby Tømrer og Snedkerforretning
Annoncørbetalt Indhold

Ejby Tømrer & Snedkerforretning har været en familievirksomhed ejet og drevet af Michael Borbjerg Jacobsen siden 1995. De har 18 tømrere ansat, der tilsammen har kompetencer inden for alle former for tømrerarbejde. Der er derfor ingen opgave, der er for stor eller lille til dem.

Stor erfaring med alle aspekter af håndværket

De har bred erfaring inden for alle tænkelige tømreropgaver i private hjem, på kontorer, i butikslokaler, institutioner og hvor der ellers er behov for ombygning, reparation, nybygning eller anden form for tømrerarbejde.

Individuelle løsninger

Der er ingen standardløsninger, da de tilpasser hver opgave til dine individuelle ønsker og behov. Så hvad end dit projekt er, kan du hos Ejby Tømrer og Snedkerforretning få kvalitetsarbejde, der passer præcist til dine ønsker.

Eget snedkerværksted

De udfører alle former for reparationer, og de har ligeledes solid erfaring inden for eksempelvis tagarbejde og restaureringer. Derudover fremstiller de egne døre og vinduer efter mål og ønsker på deres eget snedkerværksted.

Selvom virksomheden er placeret i Ejby, udfører de snedkerarbejde på hele Fyn og Trekantområdet. Det vil sige, at de udfører snedker og tømrerarbejde i Middelfart, Fredericia, Odense og omegn.

Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner

Mangler du en kloakmester i trekantsområdet? Så skal du ikke lede længere. Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner er autoriseret kloakmester.

Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner
Annoncørbetalt Indhold

Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner blev etableret i 1998 af Thomas Rasmussen. Siden da har virksomheden vækstet til i dag at have 20 ansatte. Firmaet specialiserer sig i kloakarbejde, men udfører også en række entreprenør- og anlægsopgaver.

Kloakarbejde

Ønsker du autoriseret kloakservice på Fyn eller arbejde inden for kloak i Middelfart og omegn, så kan Ronæs Entreprenør og Anlægsgartner hjælpe dig.

Virksomheden har mange års erfaring inden for kloakservice og er eksperter inden for alle typer kloakopgaver. Som autoriseret kloakmester kan de blandt andet løse følgende opgaver:

 • Kloak-TV / TV-inspektion
 • Forsikringsskader
 • Højvandslukker
 • Kloakering i det åbne land
 • Andre kloakeringsopgaver
 • Reparation af kloakker
 • Fedtudskiller

I forbindelse med kloakarbejdet tilbyder virksomheden også at stå for gravearbejdet og reetableringen.

De tilbyder også døgnservice ved akutte kloakproblemer.

Rottebekæmpelse

Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner tilbyder professionel rottebekæmpelse udført af autoriserede fagmænd. Rotter er hurtigformerende skadedyr og kan sprede mange sygdomme. Dyrene kan ligeledes forårsage store skader på kloakledninger. Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner tilbyder derfor også at inspicere din kloak for eventuelle skader som en del af rottebekæmpelsen.

Det er ikke lovligt at bekæmpe rotter som privatperson. Det kræver fagfolk med den rette autorisation, og her kan Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner hjælpe.

Slamsugning

Er din kloak stoppet, eller er der en ubehagelig kloaklugt på badeværelset? Så kan firmaet tilbyde hurtig og effektiv slamsugning. Slamsugeren bruger genbrugsvand, som under stort tryk løsner og suger forskellige materialer, såsom fedt, slam, grus mm.

I forbindelse med slamsugning og -spuling tilbyder virksomheden blandt andet:

 • Kloakspuling
 • Drænspuling
 • Tømning af tanke
 • Slamsugning af brønde
Omfangsdræn

Oplever du fugtproblemer i din kælder, kan etablering af et omfangsdræn være en effektiv løsning. Dette kan Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner også hjælpe med.

Et omfangsdræn graves ned omkring fundamentet og ydermuren på din bolig. Drænet har til formål at lede overskydende vand væk fra huset og forhindre fugtige kældervægge. Fugt i fundamentet kan forårsage omfattende skader på huset og øge risikoen for råd og svamp.

Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner tilbyder udover etableringen af drænet også at sørge for grunding behandling af væggene, hvis de er fugtige eller våde. Dette vil gøre din kælder anvendelig igen.

Anlægsarbejde

Har du behov for professionelt anlægsarbejde, og leder du efter en dygtig og veluddannet anlægsgartner? Så står Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner til rådighed.

De udfører forskellige former for anlægsopgaver for både private, erhverv og offentlige institutioner i hele Fyn og Trekantområdet. De udfører blandt andet følgende anlægsopgaver:

 • Belægninger
 • Trapper
 • Etablering af græsplæner
 • Etablering af veje og stier
 • Jord- og gravearbejde

Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner udfører også en række andre opgaver. De kan fungere som syn og skønsmand, stå for støbning af beton og fundamenter og tilbyde en lastbil med kran og greb, som har plads til containere.

Du skal vælge Ronæs Entreprenør & Anlægsgartner, da alle deres ansatte er uddannede inden for deres fagområder, og fordi de lægger stor vægt på at levere kvalitetsarbejde til deres kunder. De prioriterer også god service og afsætter altid tid til at finde den bedste løsning for dig.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du kontakte virksomheden på +45 20 65 16 03 eller på e-mail info@ronaes-entreprenoer.dk.

Kenneth Maler A/S

Hvis dine vægge kunne tale, ville de nok ønske, at Kenneth og hans malerteam kom forbi og svingede penslen.

Kenneth Maler A/S

Det er et professionelt malerfirma, der har fokus på at levere god kvalitet og service til en god pris. Malerfirmaet holder til i Gelsted, men de tilbyder at udføre malerarbejde i hele området omkring Middelfart.

I 2011 blev firmaet oprettet, og det har siden da kun opnået mere erfaring og ekspertise indenfor malerbranchen.

Udover malerarbejde tilbyder Kenneth Maler A/S også ydelser tilknyttet til dette, som tapetsering, spartelarbejde og meget mere. Giv dem et kald og få et uforpligtende tilbud på dit næste malerprojekt.

Murerfirmaet Rishøj A/S

Områdets største murerfirma lægger stenene til dit drømmeprojekt. 

Murerfirmaet Rishøj A/S
Annoncørbetalt Indhold

Med rødder helt tilbage til 1962, har Murerfirmaet Rishøj A/S mere end 50 års erfaring med at levere murerarbejde af høj kvalitet i og uden for Middelfart Kommune.

De 49 dygtige medarbejdere udfører alle typer mureropgaver – der er ingen opgave, der er for stor eller for lille. De løser opgaver inden for alt fra småreparationer, støbearbejde og badeværelser til nye huse samt store entrepriser.

Firmaet har blandt andet specialiseret sig i:

 • Erhvervsbyggeri
 • Nybygning
 • Kirker
 • Badeværelser
 • Renovering
 • Utraditionelt murerarbejde

Murerfirmaet Rishøj A/S holder dig altid opdateret på projektet. De både rådgiver og vejleder dig, men de ringer også til dig, hvis der sker ændringer i tidsplanen. Derfor kan du altid føler dig orienteret og tryg i processen.

Hvis du står med et kommende projekt, der kunne være noget for Murerfirmaet Rishøj A/S, er du velkommen til at ringe til dem, og så giver de dig gerne et uforpligtende tilbud.

Nytofte VVS

Alt i VVS omkring Middelfart og Fredericia.

Nytofte VVS
Annoncørbetalt Indhold

Familievirksomheden Nytofte VVS blev startet i 1981, og har siden da udført kvalitets VVS arbejde for både private og erhverv. De kører ud til Vest- og Nordvest Fyn samt på den anden side af Lillebæltsbroen i blandt andet Fredericia.

Virksomheden løser blandt andet opgaver indenfor:

 • Badeværelser
 • Varmepumper
 • Solcelleanlæg
 • Jordvarme
 • Blikarbejde
 • Gas- og oliefyrsservice
 • Ventilation

Nytofte VVS vægter høj kvalitet i deres arbejde, og den nære og gode kommunikation. Derfor er du også hele tiden orienteret i processen. Hvis der sker ændringer i projektet eller tidsplanen, ringer de til dig, så du hele tiden kan være tryg i, hvordan projektet forløber.

Hvis der skulle opstå et akut problem, har virksomheden et telefonnummer du kan ringe til. Deres døgnvagt på telefonen er klar, hvis du skulle få brug for det.