Skip to main content

Mengs Univers

Mengs Univers tilbyder healing til børn og voksne, så du også kan finde hjem til dig selv og til din indre styrke og balance. 

Mengs Univers
Annoncørbetalt Indhold

Oplever du spændinger, indre blokeringer og ubalance, eller har du uro i krop og sind? Hos Mengs Univers kan du få hjælp til at genfinde dig selv og slippe gamle og forstyrrende energier gennem healing. 

Bag Mengs Univers står Lis Meng, hvis intuitive evne til at fornemme menneskers energier, følelser og oplevelser danner basen i hendes helende virke. Lis er gennem bl.a. uddannelse og kurser blevet i stand til at finde ind til menneskers lys og styrker, som kan danne grobund for udvikling, forandring og genopbygning. 

Får du behandling hos Mengs Univers, er det med sammenhæng og balance i fokus, og derfor arbejder Lis med både kroppen, sindet og ånden.  

Mengs Univers tilbyder bl.a.: 

 • Chakrahealing 
 • Klanghealing og –meditation 
 • Energi- og kropsmassage 
 • Qigong 
 • Clairvoyance 
 • Healing med sten og krystaller 

Alle hendes sessioner kan desuden bestilles som fjernbehandling, ligesom hun ved udvalgte ydelser gerne kører ud til dig. 

Særligt fokus på børn 

Alle hendes sessioner tilbydes både til børn og voksne, og netop børnene har hun et særligt fokus på i sin praksis. Lis har en speciel forbindelse til børn og er særligt fintfølende overfor især drengebørn. Hendes forståelse for, og kommunikation med, børn foregår helt intuitivt, og derfor kan hun nå ind til deres styrke og unikke egenskaber. 

Under børnehealingen lærer forældrene også at forstå deres børn på et dybere plan, så de er bedre udrustet til at hjælpe og støtte barnet i dets udvikling.  

Du kan også booke familiehealing hos Mengs Univers, hvor hele familien får mulighed for at opnå mere balance, forståelse og samhørighed. 

Bliv din egen healer 

Sidst, men ikke mindst, tilbyder Mengs Univers undervisning i healing foruden en række spændende kurser og workshops om de forskellige behandlingsformer. Du kan bl.a. tage forløbet “Bliv din egen healer”, hvor du over ti moduler bliver klædt grundigt på til at heale både dig selv og andre.  

Er du nysgerrig på, hvordan Mengs Univers kan hjælpe dig med din udvikling? Så ring gerne til Lis på tlf.: 27 85 09 56 eller bestil en tid via hendes hjemmeside.

 

Clairvoyant Marianne Hostrup

Har du privat eller erhvervsmæssigt brug for hjælp til personlig udvikling, gode råd i en svær situation, eller vil du gerne i kontakt med en afdød, du havde kær? Med en session hos clairvoyant Marianne Hostrup kan du få svar og udvikle dig.

Clairvoyant Marianne Hostrup
Annoncørbetalt Indhold

Uanset om din personlige udfordring er stor eller lille, kan Marianne Hostrup hjælpe dig. Med hendes forskellige sessioner som clairvoyance, rådgivning, healing og coaching kan hun hjælpe dig på vej mod indsigt og ny energi.

Marianne er født med clairvoyante evner, som hun har valgt at udvikle ved hjælp af en professionel uddannelse som clairvoyant. Hendes evner og uddannelse gør, at hun er i stand til at kunne sanse udover de syv almindelige sanser og modtage budskaber fra den åndelige verden, som du kan få glæde af.

Problemløsning og selvindsigt

Mange forbinder clairvoyance med afdødekontakt, men Marianne tilbyder meget mere end det. Mange klienter bruger hendes clairvoyance sessioner til at få konkrete svar på personlige spørgsmål. Andre benytter clairvoyancen til at få hjælp til udfordringer, de selv har svært ved at løse.

Mariannes sessioner kan blandt andet hjælpe dig med:

 • At forstå hvordan din fortid kan påvirke dig i dag.
 • At håndtere problemer du ikke selv kan overskue som for eksempel kærlighed, børn, job, bolig, og økonomi
 • At booste unges tro på egne evner, fjerne eksamensangst og lære dem, at det er helt okay at fejle.
 • At vejlede dig til at tage de rigtige valg i fremtiden.
 • At få kontakt med afdøde. 
Sparring og hjælp til erhvervsfolk

Marianne har også mange erhvervskunder, og de benytter i stigende grad Marianne til en kombination af sparring og clairvoyance.

Så hvis du står med en erhvervsmæssig problemstilling, er i tvivl om, hvad dit næste træk som leder skal være eller hvis du ønsker hjælp til for eksempel personale- eller salgsudfordringer, kan en samtale med Marianne give dig svar.

Når du som privat- eller erhvervsperson booker en tid hos Marianne, vælger du selv, hvad fokus skal være på. Marianne lytter til dine behov og stiller ind på netop dette. Du får derfor en målrettet session, som du kan bruge til noget.

Ny i Middelfart

Marianne Hostrup har tidligere boet på Sjælland, hvor hun har haft sin klinik, men sidste år flyttede hun og familien til Middelfart, hvor hun tilbyder sessioner i sin nye klinik.

Clairvoyance og sparring kan foregå både i klinikken, telefonisk samt online.

Derudover kan du booke fysisk healing samt fjernhealing, som giver ny energi og virker afstressende.