Skip to main content

Lillebæltpolsteren

Trænger dine møbler til fornyelse? Har din bil eller motorcykel brug for et nyt sæde? Skal dit rideudstyr repareres? Hos Lillebæltpolsteren står de klar til at hjælpe dig.

Lillebæltpolsteren
Annoncørbetalt Indhold

Linda Nielsen, der har været selvstændig siden 2006, har udført en bred vifte af polstringsopgaver for både offentlige institutioner og private- og erhvervskunder.

Services

Lillebæltpolsteren tilbyder en bred vifte af services, der kan give nyt liv til dine gamle eller nedslidte møbler og meget mere.

Hvis dine møbler trænger til ombetrækning, bruger de hos Lillebæltpolsteren deres ekspertise til at vurdere design, farve og linjer. Dette giver dem mulighed for at rådgive dig om det bedst egnede betræk til netop dine møbler. Du har også mulighed for at låne en prøve af stoffet med hjem, så du kan se, hvordan det vil se ud i dit hjem. De tilbyder også udskiftning af fyld i hynder og puder.

Har dine båd- eller campingvognsmøbler brug for fornyelse? Uanset om det drejer sig om syning af møbler, nye hynder eller noget helt tredje, kan de give din båd eller campingvogn et nyt look.

Lillebæltpolsteren kan også reparere rideudstyr såsom sadler, hovedtøj, seletøj og dækkener. De kan ligeledes udskifte gjordremme, brodere på ridetøj og ompolstre din hestevogn.

Trænger dine bil- eller motorcykelsæder til en ompolstring, så køreturen bliver mere behagelig? Hos Lillebæltpolsteren finder du den hjælp, du har brug for. De kan også reparere din køredragt eller ompolstre kabinen i din bil. De tager en snak med dig om dine ønsker, så du kan være sikker på at få præcis det produkt, du ønsker.

Leverandør

Som leverandør arbejder Lillebæltpolsteren bl.a. med ompolstring af kirkehynder, biografstole, konference- og kontormøbler for erhvervskunder og institutioner som skoler, gymnasier og plejehjem.

Undervisning

Linda Nielsen har tidligere undervist i møbelpolstring hos Vestfyns Husflidsforening og afholder nu kurser på sit værksted. Her kan du medbringe dine egne møbler og lære, hvordan du selv kan ompolstre dem. Kurserne afholdes, når der er tilstrækkelig tilmelding.

Lillebæltpolsteren udfører også en bred vifte af specialopgaver. Så hvis du har en helt speciel opgave, skal du ikke tøve med at kontakte dem.

VELFAC

Hvordan får du mere liv, lys og luft i din bolig? Du kan starte med kvalitetsvinduer.

VELFAC
Annoncørbetalt Indhold

Hos VELFAC arbejder de for at give dig et bedre hjem med nye vinduer og døre. De fremstiller unikke vindues- og facadesystemer til en række europæiske markeder.

Bæredygtighed i fokus

Et af VELFAC’s fokusområde i produktionen af vinduer og døre er bæredygtighed. Derfor er 93% af komponenterne i et VELFAC vindue genanvendelige. Når du køber et vindue her, får du derfor et produkt, der er optimeret til at kunne genanvendes, når det ikke længere skal fungere som vindue i din bolig. Der går dog lang tid, inden det sker, da VELFAC laver omfattende test og udvikling af deres produkter, så de kan tilbyde 10 års garanti på dine nye træ/alu vinduer og døre og 5 års garanti på trævinduer og pladedøre.

Få overblik over priser og modeller

Køb af vinduer og døre er en større beslutning, der ofte skal modnes. Hvis du besøger VELFAC’s hjemmeside, kan de hjælpe dig på vej med et prisoverslag, ligesom du kan se eksempler på boliger, der er blevet renoveret med VELFAC vinduer og døre og få en indikation af prisen.

Hvis du gerne vil ud og se VELFACS vinduer og døre i virkeligheden, kan du på deres hjemmeside booke et besøg i en af deres udstillinger. Her kan du komme med en VELFAC-rådgiver rundt, mens I taler om dit vinduesprojekt.

 

Jotun

Hvid, æggeskal eller creme? Når du bruger et af Jotuns produkter, kan du trygt male i alle regnbuens farver. Deres designere har udviklet farverne til dig, så de er smukke, moderne og i god kvalitet.

Jotun
Annoncørbetalt Indhold

Som en af verdens førende producenter af maling, kombinerer Jotun høj kvalitet med kreativitet og innovation. Deres designere udvikler nye moderigtige og holdbare farver, der sikrer dit hjem en flot finish.

Jotun startede i 1926 i Norge, og de er i dag til stede i over 100 forskellige lande. De forhandler et stort udvalg af maling, grundere, fernis, træbeskyttelse, olie og lak.

De har mange forskellige forhandlere, hvor du kan dykke ned i deres store udvalg. Hos mange af forhandlerne kan du finde Jotuns fysiske farvecenter, hvor de udstiller farver, som deres designere nøje har udvalgt. Her kan du altid finde inspiration og smukke farvekombinationer, som du kan tage med hjem og integrere i dit hjem.

Deres sortiment dækker både produkter til interiør og udendørsprojekter.

Bolighuset Werenberg

Mangler du et nyt møbel til hjemmet, så kan du helt sikkert finde det blandt Bolighuset Werenbergs enorme udvalg af kvalitet og design.

Bolighuset Werenberg søger møbelsælger
Annoncørbetalt Indhold

I deres 11.000 kvadratmeter store showroom i Brenderup kan du se alverdens forskellige møbler og boligtilbehør. Stedet er delt op i forskellige afdelinger, så du nemt kan gå på opdagelse i lige netop det, du mangler – om det er gardiner, lamper, havemøbler eller en ny seng. Med andre ord kan du finde møbler til alle rum i hjemmet hos Bolighuset Werenberg – inde som ude.

De har fokus på tårnhøj kvalitet, og de fører en lang række klassiske og moderne møbler i tidløst design. Hvis du er i tvivl, kan du få kyndig rådgivning, og du har også mulighed for at skræddersy og tilpasse møblerne, så de passer helt perfekt ind i dit hjem.