Skip to main content

ViAN-IT

ViAN-IT bliver din virksomheds bedste ven, når IT’en driller, eller når computerne skal opdateres med nyt hardware eller software.

ViAN-IT
Annoncørbetalt Indhold

Hos ViAN-IT er deres fornemmeste opgave at hjælpe erhvervskunder med at få hverdagens IT til at forløbe gnidningsfrit – for der er ikke noget værre, end når computerne svigter og mange timers arbejde spildes på hovedbrud og fejlslagne genopretningsforsøg. 

Er det computerens hardware, der skal udskiftes eller repareres? Skal I have installeret nyt antivirus, der sikrer jer mod internettets trusler? Eller skal I have hjælp til at få konfigureret Office 365?  

IT-konsulentfirmaet brænder for moderne og fremtidssikrede IT-løsninger, som gør jeres arbejdsproces nem og sikker. Og de tilbyder både fjernsupport og aftaler ude hos kunden, så hjælpen altid er nær.  

Mere end bare en IT-konsulent 

Udover at være eksperter i IT så forhandler ViAN-IT også hurtigt og stabilt internet til private og virksomheder. Deres ViA-NET dækker lokalt på Vestfyn, bl.a. Middelfart, Strib, Nørre Åby, Ejby, Røjle, Varbjerg Strand, Båring Vig og Verninge.  

Hertil kan de også være behjælpelige med salg og opsætning af videoovervågning, hvis I skal have øget sikkerheden på arbejdspladsen eller hjemmeadressen. 

Vil du høre mere om, hvordan de kan hjælpe dig? Så kontakt dem på tlf.:70 60 15 74 eller mail: kundeservice@vian-it.dk.