Skip to main content

Le Klip

Skal du have håret sat, klippet eller farvet? Hos Le Klip kan de klare det hele – uden at du studser over prisen.

Le Klip søger en frisør
Annoncørbetalt Indhold

Hos Le Klip er alle deres frisører højtkvalificerede, og de holder sig alle løbende opdateret med de nyeste trends inden for frisørbranchen. Så hvis du sætter dig i frisørstolen her, er du sikker på at samtlige ansatte – elever såvel som assistenter – har masser af gode råd og ideer. Hvad end det gælder frisure, farve, styling, hårpleje eller noget helt femte, er de altid klar på at give dig en kompetent rådgivning, der tager udgangspunkt i dine ønsker.

Udover klipning og farvning tilbyder salonen også andre ydelser. Du har nemlig mulighed for at få en shellak lakering, hvis neglene skal pyntes. Og hvis du står og skal til fest, tilbyder frisørerne også håropsætning, så din frisure kan se helt perfekt ud.

Fashion Cut Intercoiffure

Hvis lokkerne trænger til en studsning, eller hvis du ønsker et helt nyt look, kan frisørerne hos Fashion Cut Intercoiffure både klippe, farve og style dig.

Fashion Cut Intercoiffure søger en dygtig frisør
Annoncørbetalt Indhold

Fashion Cut Intercoiffure er ikke en hvilken som helst frisørsalon. I 2015 blev indehaver Karin B. Pedersen optaget i Intercoiffure, der er et kreativt netværk for frisører rundt omkring i verden. I Danmark er der på nuværende tidspunkt 65 saloner i Intercoiffure, der alle har en stor passion for deres håndværk.

Hvis du bestiller en tid her, starter I ud med en personlig dialog omkring dit hår og frisøren tager udgangspunkt i dine behov og ønsker. Det er vigtigt for dem, at du føler dig velkommen, og at resultatet matcher dig og din hverdag.

Din behandling afsluttes altid med styling af din nye frisure samt råd og vejledning til, hvordan du i hverdagen opnår det bedste resultat med dit nye look.

Frisørerne er løbende på kurser, så de altid er opdaterede på uddannelsesfronten og på den seneste mode. Derfor er du sikret den bedste vejledning og inspiration, når du besøger salonen.