Skip to main content

Byens Køreskole – A3

Hos Byens Køreskole – A3 får du mere end bare et kørekort. Her er fællesskabet og det gode forhold mellem lærer og elev i fokus – uden ekstra omkostninger.

Annoncørbetalt Indhold

Bag rattet hos A3 Køreskolen finder du Michael Nielsen og Pernille Bendixen, der sammen styrer dig sikkert i retning af et kørekort. De har i forvejen en køreskole i Odense, men de driver også køreskolen på Riddergade 22a i Fredericia tæt på både bus og banegård.

Teorilektionerne afholdes i deres lokaler i Fredericia, men forud for hver praktisk køretime aftales der, hvorfra kørslen skal starte. Det er både muligt at starte køretimen hjemmefra eller på skolen, og A3 Køreskolen henter også gerne, når det kan passe med den praktiske undervisning.

Køreskolen tager også gerne weekender i brug, når du skal have afviklet dine praktiske kørelektioner. På den måde skal du ikke bekymre dig om en masse fravær i skolen eller på jobbet.

Mere end bare et kørekort

Da teoritimerne foregår om aftenen omkring spisetid, sørger køreskolen for, at der kommer pizza til hele holdet på deres regning. Der er også mulighed for at tilkøbe sodavand samt energidrik, mens man også kan få kaffe, the og snacks som forplejning i timerne.

Hvis du vil have en kørekortsoplevelse ud over det sædvanlige, så er Byens Køreskole – A3 stedet for dig. Indehaver Michael Nielsen arrangerer nemlig gratis helikopterturer over Lillebælt eller Bridgewalking på Den Gamle Lillebæltsbro for eleverne.

På den måde bliver elever og lærer rystet sammen, hvilket skaber fundamentet for et gavnligt forløb, der slutteligt skal ende ud i et kørekort og en god helhedsoplevelse.

Kurser og hold

Byens Køreskole – A3 tilbyder lovpakken, som man skal igennem for at erhverve kørekort til bil. Derudover tilbyder de også et lynkursus med holdstart hver måned, hvor du kan erhverve et kørekort på 6-10 uger, i modsætning til de gennemsnitlige 3-5 måneder.

Derudover har du hos køreskolen også mulighed for at generhverve dit kørekort eller tage kørelæreuddannelsen, så du selv kan blive kørelærer.

Du kan læse mere om køreskolen inde på deres hjemmeside.

Gittes Køreskole

Hos Gittes Køreskole lægges der vægt på det personlige i både teoriundervisningen og i kørelektionerne – for ingen er ens.

Annoncørbetalt Indhold

Kørekortet er dit adgangskort til et langt liv som bilist. Og Gitte Mogensen, der er indehaver af Gittes Køreskole, inviterer løbende inden for i sit hjem på Gl. Aulbyvej 2 i Middelfart til holdstart, så du kan blive godt kørende.

Små hold med plads til dig

Hos Gittes Køreskole er fokus altid på dine behov. I de rolige og hjemlige omgivelser får du teoriundervisning på små hold, hvor der er plads til at lære hinanden at kende og plads til få svar på alle de spørgsmål, som du måtte have.

For Gitte er det nemlig vigtigt, at du føler dig tryg, når du skal tage kørekort. Og derfor foregår forløbet i et passende tempo, så når dagen oprinder, hvor du skal op til teoriprøve eller køreprøve, så er du 100% parat.

Med moderne undervisningsmetoder og køretøjer i topklasse får du ikke kun det nødvendige kørekort, men også den tillid og viden, der skal til for at navigere sikkert på vejene.

Besøg Gittes Køreskoles hjemmeside, hvor du finder datoerne for holdstart i 2024, aktuelle priser, FAQ samt mere information om teorilektionerne og køretimerne.

Du kan med fordel også følge med på Facebook, hvor Gitte løbende deler de glade og lettede elever, når kørekortet er i hus.

Helles Køreskole

Skal du lære at køre bil for første gang, eller skal kørekortet generhverves? Hos Helles Køreskole modtager du grundig og uhøjtidelig undervisning, så du snart kan færdes trygt på vejene.

Annoncørbetalt Indhold

Som ny bilist kan det være både nervepirrende og en smule uoverskueligt at skulle til at forholde sig til trafik, færdselsregler og bilens avancerede teknik. Hos Helles Køreskole bliver du navigeret grundigt og omhyggeligt igennem alle de forskellige forhold, så du bliver ekspert i alt fra højre vigepligt til olietjek.

Selvom fagligheden er i top, vil der undervejs i forløbet være plads til humor og hygge. Helle prioriterer den gode relation og tilliden mellem elev og underviser højt, så det bliver en god oplevelse at tage kørekort. Eleven og dennes behov for støtte og læring er altid i centrum hos Helles Køreskole.

Tavleundervisning og praktisk øvelse

For nye, unge bilister foregår forløbet i små hold á maks. 12 elever med teoriundervisning i lokalerne på Odensevej 19. Her er der mulighed for at spørge ind til teorien og diskutere de forskellige scenarier undervejs. Og der er grund til at lytte godt efter, for består du teoriprøven i første forsøg, kvitterer Helle med to gratis køretimer.

Dertil skal de kommende bilister en tur på manøvrebane og køreteknisk anlæg udover de mindst 16 individuelle lektioner på vejene i lokalområdet.

Helle Køreskole starter løbende nye hold op over hele året. For at starte til køreundervisning skal man være maks. tre måneder fra at fylde 17 år, og man må ikke gå til køreprøve, før man er 17 år.

Læs meget mere om priser, forløb og holdstart på Helles Køreskoles hjemmeside.