Skip to main content

Mini Mobility

Søger du en nem og simpel løsning, som kan opfylde dit behov for en bil? Så kan Mini Mobility hjælpe dig! Her finder du et stort udvalg af biler til både leje/minileasing og længerevarende leasing.

Annoncørbetalt Indhold

I centrum af Middelfart finder du Mini Mobility – her kan du trygt og sikkert få dine bilønsker opfyldt, uanset om du har behov for en lejebil eller en leasingbil.

Mini Mobility tilbyder både leje/minileasing i 1-6 måneder og almindelig leasing i helt op til 36 måneder. De leverer gerne til hele landet, og der er sørget for alle udgifter, så du bare skal sætte dig bag rattet og køre derudaf.

Nem og bekvem leasing

Mini Mobility ønsker at give alle mulighed for at være trygt kørende, og derfor handler de udelukkende med biler, der er af nyere model, er vedligeholdte – og til priser, hvor alle kan være med.

Derudover kan de hjælpe dig af med din brugte bil, når du lejer eller leaser hos dem. Udfyld blot bilens info på deres hjemmeside, og du vil modtage et bud indenfor 48 timer. Nemmere bliver det ikke!

Bemærk desuden, at uanset hvilken løsning du vælger, så har du kun tre måneders bindingsperiode. Skulle dine behov derfor ændre sig undervejs, så koster det dig blot en måneds ydelse at fortryde din aftale.

Dine ønsker og behov er altid i højsædet, når du leaser din bil gennem Mini Mobility. Skal de også hjælpe dig? Så tøv ikke med at kontakte dem på tlf.: 70 20 20 51 eller mail: kontakt@mini-mobility.dk.

AutoFyn

Hvis du går og drømmer om at købe bil, eller hvis den, du allerede har, får brug for service, er der hjælp at finde hos AutoFyn.

AUTOFYN søger lager/reservedelsansvarlig
Annoncørbetalt Indhold

Autofyn startede i 1975 i Brenderup, og i dag har de til huse i Middelfart. De er autoriseret Citroen og Peugeot-forhandler samt Autoriseret Service og reparations værksted for både Peugeot, Citroen og Chevrolet. De servicerer herudover og reparerer alle bilmærker.

På autoværkstedet har de stort fokus på at give dig en god oplevelse, når du indleverer bilen til reparation eller service. Derfor er din bil altid ren og klargjort samt vasket efter besøg på deres værksted.

Udover at være et serviceværksted sælger Autofyn også både nye og brugte biler. Med altid mere end 80 nye og brugte biler på lager, er der rig mulighed for, at du kan finde din nye bil her.

Salgsmedarbejderne har stor erfaring indenfor finansiering og leasing, så hvis du ønsker det, kan de hjælpe dig med dette.

Autofyn byder velkommen til Jeep og Fiat