Skip to main content

Kvickly Middelfart

Kvickly Middelfart kan tilfredsstille alle dine indkøbsbehov og samtidig være stedet, hvor du kan tilbringe en hyggelig dag i bistroen med mad, kage og kaffe.

Kvickly Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

Kvickly har siden 1961 hjulpet danskerne igennem deres hverdag med et stort udvalg af varer og gode priser. Kvickly Middelfart er ingen undtagelse og gør ligeledes indkøb let for dig.

3.000 m2 stort salgsareal

Kvickly Middelfart tilbyder et stort udvalg af kvalitetsvarer indenfor isenkram, tøj, personlig pleje, legetøj og selvfølgelig mad. På det 3.000 m2 store salgsareal er der et hav af varer og helt sikkert netop det, du skal bruge. Er du i tvivl om, hvor du finder en specifik vare, så står det glade personale altid klar til at hjælpe dig på vej. Ligeledes står faguddannede slagtere, bagere og grønthandlere klar til at tilbyde dig et stort udvalg af friske råvarer og inspiration til hverdagsmad eller festlige måltider.

Mangler du noget grønt til huset, eller en gave til en du holder af, kan du også finde det hos Kvickly Middelfart. I deres store udvalg af planter, blomster og dekorationer til hjemmet finder du helt sikkert noget, som vil pynte i ethvert hjem.

Slagter/Deli

Kød, smørrebrød, varme retter og meget mere finder du i Kvickly Middelfarts slagter- og deli afdeling. Slagteren bag skranken kan tilbyde dig lækker mad til dig selv eller til anretninger og buffeter. De tilbyder også sæsonmenuer, som er menuer sammensat af slagteren og inspireret af sæsonen.

BrødCooperativet

I Kvickly Middelfarts bagerafdeling kan du få alt, hvad du skal bruge indenfor brød, kager og andre festligheder. De tilbyder kager til mindre forsamlinger, men også drømme-, chokolade- og gulerodskage til 25 personer og kagemænd i samme størrelsesorden, så du kan finde den helt rigtige kage til både mindre og større selskaber.

Bistro

I Kvickly Middelfarts Bistro kan du nyde en pause inden eller efter indkøbsturen med en kop kaffe, noget kage eller noget af deres store sortiment af quick-food – alt sammen til overskuelige priser.

Danmarks største udvalg af specialøl

I Kvickly Middelfarts Ølverden finder du landets største udvalg af specialøl. Her kan du få alle de kendte øl, specialøl og øl, som du ikke kan få i andre dagligvarebutikker. Så ønsker du at prøve noget nyt, eller leder du bare efter en af klassikerene, så finder du det helt sikkert i Kvickly Middelfarts Ølverden. Leder du efter inspiration, kan du komme til den årlige begivenhed Middelfart Øldag, som finder sted ude foran butikken. Kvickly Middelfarts Ølverden er medarrangører. Her kan man bl.a. smage en række af de specialøl, som butikken byder på.

Ønsker du en hurtigere indkøbsoplevelse, så kan du bestille varer online via Kvickly Middelfarts hjemmeside og hente dem i butikken efterfølgende.

Butikken har åbent alle dage fra kl. 6:30 til 20:00.

Lillebælt Bowling

Hos Lillebælt Bowling møder du et bowlingcenter, der tager kegler. Her kan du tilbringe masser af hyggelige stunder med bowling, spil og – ikke mindst – lækker, amerikanskinspireret mad.

Annoncørbetalt Indhold

Leder du efter et sted at tilbringe en hyggelig aften med vennerne? Eller mangler du en sjov destination til fødselsdagen eller firmaudflugten? Så er Lillebælt Bowling det oplagte valg!

Konkurrér om, hvem der kan få flest strikes ved bowlingbanerne, eller spil om den næste omgang drinks ved airhockey- og poolbordene. De ti bowlingbaner står skarpe efter en renovering, og fire af dem kan endda gøres børne- og handicapvenlige med bander, så alle kan være med.

Undervejs kan du forfriske dig med deres udvalg af skønne drinks og snacks, og når sulten melder sig, er restauranten leveringsdygtig med bl.a. snaskede burgere, saftige spareribs og chunky fries på ægte amerikansk manér. De har desuden lokaler til rådighed, så der er plads til hele selskabet, hvis du holder festen hos Lillebælt Bowling.

Har du fået smag for deres lækre retter, leverer de sågar maden som take away.

Skal turen forbi Lillebælt Bowling? Book bowlingbaner eller plads i dineren i forvejen på tlf.: 64 41 29 66 eller via deres hjemmeside.

Restaurant Fænøsund

Elsker du også at nyde en god middag i skønne omgivelser? Så er Restaurant Fænøsund i Middelfart et godt bud på din næste gastronomiske spiseoplevelse.

Restaurant Fænøsund
Annoncørbetalt Indhold

Restaurant Fænøsund er rig på historie og har stolte rødder i Middelfart. Siden dets opførsel i 1921 har restauranten serviceret sultende gæster med alt godt fra havet. Restaurantens lokalitet direkte ud til havet i Middelfart afspejler sig også i menuen.

Restaurant Fænøsund er stolte af deres rødder og baggrund, og den dag i dag ligger det stadig til grund for restaurantens skandinavisk prægede cuisine samt nordiske interiør. På menuen kan der derfor stadig findes mange skiftende variationer af havets rige muligheder. Du kan naturligvis også få retter, hvis fokus ikke er fisk og skaldyr, hvis dette ikke falder i din smag.

Udover restaurantens velsmagende gastronomi, kan du også læne dig tilbage og nyde interiøret, som blander restaurantens historie med nyt nordisk design. Designet tager inspiration fra restaurantens tidligere historie som badehotel, og det appellerer ligesom dengang til kreative og frie sjæle.

Selskaber og arrangementer

Restaurant Fænøsund faciliterer også alle former for selskaber med plads op til 65 gæster. De specialiserer sig blandt andet i bryllupper, fødselsdage, konfirmationer og firmafester.

Derudover har de også et mindre lokale, der støder op til restauranten. Dette egner sig specielt godt til gavebord eller bryllupskage ved store selskaber. Dette lokale er dog også anvendeligt, hvis man ønsker at holde et uforstyrret og privat forretningsmøde.

Du kan læse nærmere om Restaurant Fænøsund, deres menu og koncept på deres hjemmeside.

Båring Bakke Grill

Smukt placeret på Båring Bakke ligger der en grill, der vil mere end bare servere pølser – den vil give dig en god oplevelse. 

Båring Bakke Grill
Annoncørbetalt Indhold

I starten af 60’erne blev Båring Bakke Ishus bygget til stor glæde for områdets mange sommerhusgæster. Det der startede som et ishus, blev senere udvidet med salget af pølser med mere. I 2022 blev stedet genstartet af Thomas Søfeldt, der med fokus på den gode oplevelse, gæstfriheden og dejlige råvarer, har gjort det til et yndet spisested for både lokale og turister i området.

Menukortet indeholder stadig is og pølser, men de lokale råvarer har også fået en plads. Blandt andet bliver der serveret oksekød fra det lokale frilandslandbrug Troldhøjgaard. Ligeledes er Skovgrisen fra Troldhøjgaard at finde i den særligt udviklede Bakkepølse, som er en specialitet hos Båring Bakke grill.

Hvis sulten er endnu større, er det også muligt for dig, at prøve kræfter med Borgmesterburgeren. Det er en ordentlig sag med intet mindre en tre bøffer. Hvis du formår at spise den helt op, får du til gengæld fri softice.

Der er noget for enhver smag hos Båring Bakke Grill, og du kan kigge nærmere på menukortet her.

Gelsted Slagteren / Skallebølle Slagtehus

Når madpakken eller middagen skal begejstre, kalder det på frisk kvalitetskød fra din lokale salgter. Hos Gelsted Slagteren har de kød til enhver menu. 

Gelsted Slagteren søger slagter
Annoncørbetalt Indhold

Gelsted Slagteren har fusioneret med Skallebølle Slagtehus i Skallebølle, Vissenbjerg. Derfor er Gelsted Slagteren ikke længere at finde på Søndergade 45 i Gelsted.

LÆS: Gelsted Slagteren fusionerer og flytter til Skallebølle – vil skabe en endnu stærkere stagterforretning

Stolte traditioner føres videre

Dog fører de deres stolte traditioner videre som et del af det store slagtehus i Skallebølle. For Gelsted Slagteren er nemlig en af Fyns ældste slagterforretninger, med en historie der strækker sig helt tilbage til 1906. Den trækker derfor på mere end 100 års traditioner inden for slagterfaget.

I butikken bliver kødet behandlet med omhu og omtanke af stedets faglærte slagtere, så det bevarer mørhed og smag.

Et stort udvalg

I butikken kan du finde alverdens kød som pølser, hakket kød, frikadeller, steaks, pålæg og meget mere. Varerne er altid friske, og det varierer efter sæson, så du altid kan finde netop det, der passer til årstiden.

Desuden tilbyder Gelsted Slagteren også at afhente, slagte, udskære og pakke for private, restauratører og gårdbutikker.