Skip to main content

De Små Mirakler

Få fornyet energi og indre balancen hos klinikken De Små Mirakler i Middelfart, der hjælper dig på vej mod det liv, du drømmer om.

Annoncørbetalt Indhold

I centrum af Middelfart kan du komme indenfor til ro og sjælepleje hos De Små Mirakler. Her møder du Bo Thomsen, der med sine behandlinger har en mission om at hjælpe sine medmennesker til at få et godt liv med øget klarhed og indre balance.

Derfor tilbyder han en række alternative behandlingsformer, som også kan gavne dig. De Små Mirakler tilbyder:

 • Healing og clairvoyance
 • Fedtfrysning
 • Helkropsmassage eller healingsmassage
 • Cupping
 • Sjælerejse og sjælelæsning
 • Spirituel vejledning
 • SBTCH-healing
 • Shockwave-behandlinger
 • Tidslinjeterapi og samtalesessioner

Derudover afholder han kurser, workshops og foredrag indenfor healing og spiritualitet, så du kan blive klogere på, hvordan du opnår større energi, glæde og livskvalitet.

Tag styringen over dit eget liv

Bo Thomsen arbejder ud fra udgangspunktet, at indre balance kun opstår, når vi selv tager styringen over vores liv. Dette bruger han i sine forskellige behandlinger, hvor han tager dig med på en rejse mod mere selvstyring og større indsigt.

Det er kun dig selv, der kan tage ansvaret for dit liv, men hos De Små Mirakler bliver du taget i hånden i din udviklingsproces og får hjælp til at identificere ydre forventninger eller indre blokeringer.

Har du brug for øget ro og balance? Så kan du læse meget mere om de forskellige behandler på klinikkens hjemmeside.

Mengs Univers

Mengs Univers tilbyder healing til børn og voksne, så du også kan finde hjem til dig selv og til din indre styrke og balance. 

Mengs Univers
Annoncørbetalt Indhold

Oplever du spændinger, indre blokeringer og ubalance, eller har du uro i krop og sind? Hos Mengs Univers kan du få hjælp til at genfinde dig selv og slippe gamle og forstyrrende energier gennem healing. 

Bag Mengs Univers står Lis Meng, hvis intuitive evne til at fornemme menneskers energier, følelser og oplevelser danner basen i hendes helende virke. Lis er gennem bl.a. uddannelse og kurser blevet i stand til at finde ind til menneskers lys og styrker, som kan danne grobund for udvikling, forandring og genopbygning. 

Får du behandling hos Mengs Univers, er det med sammenhæng og balance i fokus, og derfor arbejder Lis med både kroppen, sindet og ånden.  

Mengs Univers tilbyder bl.a.: 

 • Chakrahealing 
 • Klanghealing og –meditation 
 • Energi- og kropsmassage 
 • Qigong 
 • Clairvoyance 
 • Healing med sten og krystaller 

Alle hendes sessioner kan desuden bestilles som fjernbehandling, ligesom hun ved udvalgte ydelser gerne kører ud til dig. 

Særligt fokus på børn 

Alle hendes sessioner tilbydes både til børn og voksne, og netop børnene har hun et særligt fokus på i sin praksis. Lis har en speciel forbindelse til børn og er særligt fintfølende overfor især drengebørn. Hendes forståelse for, og kommunikation med, børn foregår helt intuitivt, og derfor kan hun nå ind til deres styrke og unikke egenskaber. 

Under børnehealingen lærer forældrene også at forstå deres børn på et dybere plan, så de er bedre udrustet til at hjælpe og støtte barnet i dets udvikling.  

Du kan også booke familiehealing hos Mengs Univers, hvor hele familien får mulighed for at opnå mere balance, forståelse og samhørighed. 

Bliv din egen healer 

Sidst, men ikke mindst, tilbyder Mengs Univers undervisning i healing foruden en række spændende kurser og workshops om de forskellige behandlingsformer. Du kan bl.a. tage forløbet “Bliv din egen healer”, hvor du over ti moduler bliver klædt grundigt på til at heale både dig selv og andre.  

Er du nysgerrig på, hvordan Mengs Univers kan hjælpe dig med din udvikling? Så ring gerne til Lis på tlf.: 27 85 09 56 eller bestil en tid via hendes hjemmeside.

 

Fit&Sund Middelfart

Fit&Sund Middelfart er meget mere end bare et træningscenter. Det er dit lokale fitness- og sundhedshus, hvor de har fokus på sundhed, viden og nærvær.

Fit&Sund Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

I stedet for at være overladt til dig selv i et fitnesscenter, kan du hos Fit&Sund Middelfart få hjælp til at forbedre hele din krops sundhed. Med et kompetent trænings- og sundhedsfagligt team, kan du få personlig hjælp uanset din alder, baggrund eller trænings- og sundhedstilstand.

Få hjælp af fysioterapeut eller diætist

Hos Fit&Sund Middelfart er der også fysioterapeuter som tilbyder fysioterapeutisk behandling uden for sygeforsikringen, og diætister der kan hjælpe dig med at ændre dine vaner og spisemønstre. Det er derfor et komplet sundhedshus, der sætter fokus på hele din sundhed.

Fit&Sunds mål er at tilbyde dig en inspirerende og motiverende træningsoplevelse, som giver dig overskud, velvære og livskvalitet.

Mulighed for både hold og individuelle forløb

For at træning og sundhed kan være motivende, skal det være individuelt. Derfor tilbyder de forskellige træningsformer, så du kan vælge mellem holdtræning, individuelle forløb samt fysioterapi, massage og kostvejledning.

De har desuden tilpasset deres medlemskaber, så der er et til enhver pengepung og behov.