Skip to main content

Middelfart Sparekasse

Et lokalt pengeinstitut hvor din rådgiver kender dig og din økonomi.

Middelfart Sparekasse søger Kommunikationskonsulent
Annoncørbetalt Indhold

Hos Middelfart Sparekasse får du en personlig rådgiver, som du altid kan kontakte direkte. En som kender dig og din økonomi, og som kan hjælpe dig, når de økonomiske beslutninger i livet skal træffes – store som små.

I Middelfart Sparekasse lægger de stor vægt på det lokale og det nære, og sparekassen har derfor altid haft en stor tilknytning til lokalområdet i Middelfart, samt et stort lokalt engagement i bl.a. erhvervs- og byudviklingen i byen.

Den nære tilknytning gælder også i forhold til deres kunder. Det er vigtigt for sparekassen, at dens medarbejdere er rådgivere frem for sælgere. Det skal nemlig være et samarbejde mellem dig og din rådgiver.

Du kan altid give dem et kald og høre om mulighederne for din økonomi.

BDO Middelfart

Det helt særlige ved BDO er, at de er en global lokal revisorvirksomhed.

BDO Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

BDO Middelfart er blandt Danmarks stærkeste rådgivnings- og revisionsvirksomheder med 31 kontorer rundt om i landet. Det sikrer en lokal forankring, og en revisor der har kendskab til netop dit lokalområde og din virksomhed.

Førende i Middelfart

BDO er Middelfarts største og førende rådgivnings- og revisionshus med 20 medarbejdere. De udfører revisions, rådgivnings og regnskabskonsultation for store som små virksomheder samt for offentlige institutioner og organisationer i og omkring Middelfart.

Både lokale og globale

Men udover at være massivt tilstede lokalt, er BDO en international virksomhed med ca. 90.000 ansatte fordelt over 165 lande. Det sikrer stor ekspertviden – både globalt og lokalt.

BDO Middelfart kan med andre ord tilbyde dig en specialiseret revisor, der kender til din fynske virksomhed og dit lokalområde.