Skip to main content

VOKUS.dk

Hos VOKUS.dk kan du få hjælp og rådgivning til at klare dig igennem knuder i dit eget liv eller i en nær relation.

VOKUS.dk
Annoncørbetalt Indhold

Har du brug for hjælp og rådgivning til at klare dig igennem knuder i dit eget liv eller i en nær relation? Så tilbyder VOKUS.dk både individuel terapi, parterapi og sexologisk rådgivning.

Kvinden bag VOKUS.dk hedder Vibeke Warming Ullum, og hun uddannede sig i 2022 som parterapeut og sexolog. Tidligere har hun arbejdet som hypnoterapeut og NLP Master Practioner, og hun har derfor masser af erfaring og værktøjer parat, der kan hjælpe dig og dine.

Hos VOKUS.dk er parterapi ikke bare rettet mod parforholdet, men mod alle typer relationer, hvor I oplever udfordringer og gerne vil udvikle jer sammen. Det kan være en søskenderelation, en forældre-barn-relation eller en vennerelation.

Fælles for al parterapeutisk arbejde er, ifølge Vibeke Warming Ullum, fokusset på kommunikation. Derfor bliver I vejledt i bedre at møde og forstå hinanden og jeres ønsker, behov og hensigter. Hos VOKUS.dk er det processen, der er vigtigst, nærmere end indholdet og det, der tales om.

Læs mere om VOKUS.dk på Facebook, eller kontakt Vibeke på tlf.: 51 80 17 81.

Nordfyns Bank Middelfart

Den lokale bank, der sætter den tætte personlige rådgivning øverst på dagsordenen.

Annoncørbetalt Indhold

Det nordfynske pengeinstitut har rødderne dybt plantet i mulden på Fyn og i Trekantområdet. Samtlige afdelinger har et stærk lokalt tilhørsforhold, og de engagerer sig i nærsamfundet ved at støtte blandt andet foreninger og sportsklubber.

Rådgivning i øjenhøjde

Det nære går igen hos din rådgiver. Nordfyns Bank har stort fokus på, at deres rådgivning skal være i øjenhøjde med dig. Rådgivning foregår med fokus på dine behov, og hvis det er muligt, skræddersyer de løsninger til dig. De prioriterer nemlig at værne om den gode, personlige relation, når de svære beslutninger skal tages.

Ligeledes prioriterer de at være tilgængelige for dig, når du har brug for det. Derfor kan du altid ringe eller skrive direkte til din personlige rådgiver med alle de spørgsmål du måtte have.

Erhvervscentre på Fyn

Hos Nordfyns Bank har de tre erhverscentre fordelt på Fyn. De er beliggende i Middelfart, Bogense og Odense, og her sidder deres erhvervsrådgivere placeret. Herfra opererer de i alle bankens filialer, hvor de rådgiver både små og store virksomheder.

Derfor kan du som virksomhedsejer få kvalificeret og specialiseret rådgivning, om hvad der er de bedste løsninger for netop dig og din virksomhed.

Pension for Selvstændige

Mens du er frisk og rask, er det tid til at sikre din virksomhed og dig selv med de rigtige pensionsordninger og forsikringer. Hos Pension for Selvstændige er de eksperter i netop dette til selvstændige erhvervsdrivende.

Pension for Selvstændige
Annoncørbetalt Indhold

Pension for Selvstændige er en non-profit fond stiftet af organisationer for selvstændige. Deres  mål er at informere selvstændige erhvervsdrivende om fordele ved – også – at have traditionelle pensionsopsparinger og tilknyttede forsikringer.

Virksomheden lægger afgørende vægt på personlig rådgivning og personlige møder. De arbejder hele tiden for, at skaffe ordentlige vilkår og lave omkostninger. De ansatte har også løbende dialog med pensionsselskabet for at sikre forbedringer i ordningerne.

Udover at tegne pension og forsikring til dig selv, har du hos Pension for Selvstændige også mulighed for at tegne en til din ægtefælle, samlever og ledende medarbejdere.

Sammen med attraktive pensionsordninger tilbyder de også forsikringer. For som selvstændig skal du også selv tage aktivt stilling til forsikring. For du er den vigtigste del af din virksomhed. Så selvom du måske har forsikret din computer og dit varelager, er det også vigtigt at forsikre dig selv i tilfælde af sygdom eller hvis du mister arbejdsevnen. Det kan Pension for Selvstændige hjælpe dig med.

Du kan booke en rådgivning på deres hjemmeside, og så er du i gang.

Middelfart Sparekasse

Et lokalt pengeinstitut hvor din rådgiver kender dig og din økonomi.

Middelfart Sparekasse søger Kommunikationskonsulent
Annoncørbetalt Indhold

Hos Middelfart Sparekasse får du en personlig rådgiver, som du altid kan kontakte direkte. En som kender dig og din økonomi, og som kan hjælpe dig, når de økonomiske beslutninger i livet skal træffes – store som små.

I Middelfart Sparekasse lægger de stor vægt på det lokale og det nære, og sparekassen har derfor altid haft en stor tilknytning til lokalområdet i Middelfart, samt et stort lokalt engagement i bl.a. erhvervs- og byudviklingen i byen.

Den nære tilknytning gælder også i forhold til deres kunder. Det er vigtigt for sparekassen, at dens medarbejdere er rådgivere frem for sælgere. Det skal nemlig være et samarbejde mellem dig og din rådgiver.

Du kan altid give dem et kald og høre om mulighederne for din økonomi.

BDO Middelfart

Det helt særlige ved BDO er, at de er en global lokal revisorvirksomhed.

BDO Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

BDO Middelfart er blandt Danmarks stærkeste rådgivnings- og revisionsvirksomheder med 31 kontorer rundt om i landet. Det sikrer en lokal forankring, og en revisor der har kendskab til netop dit lokalområde og din virksomhed.

Førende i Middelfart

BDO er Middelfarts største og førende rådgivnings- og revisionshus med 20 medarbejdere. De udfører revisions, rådgivnings og regnskabskonsultation for store som små virksomheder samt for offentlige institutioner og organisationer i og omkring Middelfart.

Både lokale og globale

Men udover at være massivt tilstede lokalt, er BDO en international virksomhed med ca. 90.000 ansatte fordelt over 165 lande. Det sikrer stor ekspertviden – både globalt og lokalt.

BDO Middelfart kan med andre ord tilbyde dig en specialiseret revisor, der kender til din fynske virksomhed og dit lokalområde.