Skip to main content

Murerfirmaet Rishøj A/S

Områdets største murerfirma lægger stenene til dit drømmeprojekt. 

Murerfirmaet Rishøj A/S
Annoncørbetalt Indhold

Med rødder helt tilbage til 1962, har Murerfirmaet Rishøj A/S mere end 50 års erfaring med at levere murerarbejde af høj kvalitet i og uden for Middelfart Kommune.

De 49 dygtige medarbejdere udfører alle typer mureropgaver – der er ingen opgave, der er for stor eller for lille. De løser opgaver inden for alt fra småreparationer, støbearbejde og badeværelser til nye huse samt store entrepriser.

Firmaet har blandt andet specialiseret sig i:

  • Erhvervsbyggeri
  • Nybygning
  • Kirker
  • Badeværelser
  • Renovering
  • Utraditionelt murerarbejde

Murerfirmaet Rishøj A/S holder dig altid opdateret på projektet. De både rådgiver og vejleder dig, men de ringer også til dig, hvis der sker ændringer i tidsplanen. Derfor kan du altid føler dig orienteret og tryg i processen.

Hvis du står med et kommende projekt, der kunne være noget for Murerfirmaet Rishøj A/S, er du velkommen til at ringe til dem, og så giver de dig gerne et uforpligtende tilbud.

Murerfirmaet CSS

Mursten, mørtel, fliser og fuge. Murerne hos CSS har styr på det hele, når de skal tage sig af dit næste projekt.

Murerfirmaet CSS
Annoncørbetalt Indhold

Murerfirmaet CSS har eksisteret i 20 år, hvor det bar udført alverdens forskellige mureropgaver for både private, erhverv og det offentlige. Murerne der er ansat i firmaet i dag har tilsammen over 40 års erfaring med deres erhverv, og de er derfor specialiserede indenfor deres felt.

Murerfirmaet CSS udfører alt inden for murerarbejde, lige fra små reparationer til totalrenoveringer samt nybyggeri. De tilbyder også gerne at lave en totalløsning sammen med nogle af deres gode samarbejdspartnere inden for el, VVS, tømrer og arkitekt/ingeniør.

Hos dem er dit næste murerprojekt i trygge hænder. De har stort fokus på, at servicere deres kunder på bedste vis, med en fleksibel indstilling til projekter samt et skarpt fokus at levere et godt håndværk. De sørger også altid for alt oprydning under processen.

Lebæk A/S Tømrer- og Snedkerfirma

Kvalitets tømrer- og snedkerarbejde til dig der ønsker kvalitetshåndværk – hvad end det er til en totalentreprise eller et mindre projekt i hjemmet. 

Lebæk A/S Tømrer- og Snedkerfirma
Annoncørbetalt Indhold

Lebæk A/S Tømrer- og Snedkerfirma har siden 1998 løst en bred vifte af tømrer- og snedkeropgaver for både private, virksomheder og offentlige institutioner rundt omkring på Fyn.

De har stor erfaring indenfor en række opgaver, men de er specialiserede indenfor disse fire kerneområder:

  • Total- og hovedentrepriser
  • Privatbyggeri
  • Restaurering af fredede og bevaringsværdige bygninger samt bindingsværk
  • Bygningsservice og vedligehold

De fire kerneområder dækker blandt over over følgende services: Tilbygning og nybyggeri, renovering af trappe, udskiftning af døre og vinduer, tagrenovering, renovering af køkken og badeværelse samt renovering af hus og ombygning.

Lebæk A/S har mange års erfaring med alle former for entreprisestyring, og de tilbyder gerne at koordinere hele byggeopgaven – uanset størrelse. Så hvis du står og mangler kvalitetshåndværk, er de dygtige tømrer og snedkere ikke mere end et telefonopkald væk.

Eddie Clement A/S

Om det er zink, kobber eller aluminium, kan blikkenslagerne hos Eddie Clement A/S tilbyde dig både kompetent hjælp og vejledning.

Eddie Clement A/S
Annoncørbetalt Indhold

Det familieejede blikkenslagerfirma Eddie Clement A/S startede i 1960, og de udfører opgaver på hele Fyn, samt øst og vest for øen. De udfører alle former for opgaver i zink, kobber og aluminium.

De udfører reparation, renovering og udskiftning af skifertage, tagrender og facader. Desuden har de mange års erfaring med alle former for zinkinddækninger.

Hvis du vælger Eddie Clement A/S til dit blikkenslagerprojekt, ser de altid på din individuelle bolig og tilbyder målrettede løsninger, der opfylder både dine ønsker og møder deres høje kvalitetskrav.

Du er meget velkommen til at kontakte dem, hvis du vil høre mere om, hvad de tilbyder eller hvis du ønsker et uforpligtende tilbud.