Skip to main content

Hotel Postgaarden

Trænger du til et afbræk fra hverdagen, i hyggelige rammer, sammen med dem, du har kær? Så er Hotel Postgaarden det perfekte tilflugtssted for dig, der sætter pris på god service og historiske, smukke bygninger.

Annoncørbetalt Indhold

I hjertet af Fredericia centrum med kun 450 meter til Fredericias gågade ligger den smukke perle Hotel Postgaarden. Hotel Postgaarden gemmer på 49 værelser og kan med sin eksistens siden 1880 kalde sig for Fredericias ældste hotel.

Høj service og velsmagende oplevelser

Hos Hotel Postgaarden er du garanteret en fantastisk service, hvor du altid er i centrum, så du er sikret en god oplevelse.

For at du kan føle dig hjemme, tilbyder de altid gratis wifi samt gratis parkering, så du ikke skal spekulere på det under dit ophold. Læs mere om, hvad dit ophold kan inkludere her.

Herudover gemmer Postgaarden på en skøn restaurant, hvor der bliver serveret velsmagende, danske retter alle ugens dage. Frokosten eller aftensmaden kan også nydes som take-away.

Året igennem inviterer hotellet også inden for til en række af spændende arrangementer, hvor der hver gang er noget nyt og lækkert på menuen. Du kan se oversigten over arrangementer i 2024 her.

Mere end blot et hotel

Hotel Postgaarden er mere end bare et hotel, du kan nemlig også afholde dit kommende arrangement i deres smukke historiske bygning med plads til op mod 80 personer. De har nemlig to selskabslokaler, og i restauranten er der også plads til, at dit selskab kan afholde alt fra konfirmationer til fødselsdagsfester.

Vil du vide mere om Hotel Postgaarden? Så kan du læse mere på deres hjemmeside her. Eller du kan kontakte dem direkte på tlf. 75 92 18 55.

Foto: Hotel Postgaarden

Lillebælt Bowling

Hos Lillebælt Bowling møder du et bowlingcenter, der tager kegler. Her kan du tilbringe masser af hyggelige stunder med bowling, spil og – ikke mindst – lækker, amerikanskinspireret mad.

Annoncørbetalt Indhold

Leder du efter et sted at tilbringe en hyggelig aften med vennerne? Eller mangler du en sjov destination til fødselsdagen eller firmaudflugten? Så er Lillebælt Bowling det oplagte valg!

Konkurrér om, hvem der kan få flest strikes ved bowlingbanerne, eller spil om den næste omgang drinks ved airhockey- og poolbordene. De ti bowlingbaner står skarpe efter en renovering, og fire af dem kan endda gøres børne- og handicapvenlige med bander, så alle kan være med.

Undervejs kan du forfriske dig med deres udvalg af skønne drinks og snacks, og når sulten melder sig, er restauranten leveringsdygtig med bl.a. snaskede burgere, saftige spareribs og chunky fries på ægte amerikansk manér. De har desuden lokaler til rådighed, så der er plads til hele selskabet, hvis du holder festen hos Lillebælt Bowling.

Har du fået smag for deres lækre retter, leverer de sågar maden som take away.

Skal turen forbi Lillebælt Bowling? Book bowlingbaner eller plads i dineren i forvejen på tlf.: 64 41 29 66 eller via deres hjemmeside.

Restaurant Fænøsund

Elsker du også at nyde en god middag i skønne omgivelser? Så er Restaurant Fænøsund i Middelfart et godt bud på din næste gastronomiske spiseoplevelse.

Restaurant Fænøsund
Annoncørbetalt Indhold

Restaurant Fænøsund er rig på historie og har stolte rødder i Middelfart. Siden dets opførsel i 1921 har restauranten serviceret sultende gæster med alt godt fra havet. Restaurantens lokalitet direkte ud til havet i Middelfart afspejler sig også i menuen.

Restaurant Fænøsund er stolte af deres rødder og baggrund, og den dag i dag ligger det stadig til grund for restaurantens skandinavisk prægede cuisine samt nordiske interiør. På menuen kan der derfor stadig findes mange skiftende variationer af havets rige muligheder. Du kan naturligvis også få retter, hvis fokus ikke er fisk og skaldyr, hvis dette ikke falder i din smag.

Udover restaurantens velsmagende gastronomi, kan du også læne dig tilbage og nyde interiøret, som blander restaurantens historie med nyt nordisk design. Designet tager inspiration fra restaurantens tidligere historie som badehotel, og det appellerer ligesom dengang til kreative og frie sjæle.

Selskaber og arrangementer

Restaurant Fænøsund faciliterer også alle former for selskaber med plads op til 65 gæster. De specialiserer sig blandt andet i bryllupper, fødselsdage, konfirmationer og firmafester.

Derudover har de også et mindre lokale, der støder op til restauranten. Dette egner sig specielt godt til gavebord eller bryllupskage ved store selskaber. Dette lokale er dog også anvendeligt, hvis man ønsker at holde et uforstyrret og privat forretningsmøde.

Du kan læse nærmere om Restaurant Fænøsund, deres menu og koncept på deres hjemmeside.

Restaurant Båringskov gl. Badehotel

Båringskov gl. Badehotel er en restaurant og et spisested, der har fokus på anvendelsen af det bedste fra havet samt bæredygtige lokale råvarer.

Restaurant Båringskov gl. Badehotel
Annoncørbetalt Indhold

Ved Båring Vig ligger det fine gamle badehotel. Det startede i 1876 som et lille traktørsted, men allerede i 1897 blev til udvidet til badehotel med mulighed for overnatning og spisning. I dag drives Båringskov gl. Badehotel som fiskerestaurant og spisested. Stedet har stort fokus på at servere alt godt fra havet og i stor udstrækning bæredygtige lokale råvarer.

Som gæst kan du nyde deres store fiskebuffet med sæsonens fisk. Den byder blandt andet på dampede, røgede og varmrøgede fisk, skaldyr og diverse varme retter.

Desuden serveres der hver første søndag i måneden brunch buffet. Nyd en brunch spækket med lækre fiskespecialiteter i smukke omgivelser.

Du kan se hele deres menukort her.

Fjelsted Skov

Smukt placeret midt i naturen mellem Middelfart og Odense ligger Fjelsted Skov, der er et familieejet hotel-, konference- og feststed.

Fjelsted Skov
Annoncørbetalt Indhold

Fjelsted Skov drives i dag af tredje generation med fokus på personlig service, velsmagende mad lavet fra bunden og hjemlig atmosfære. Den idylliske beliggenhed med egen skov og sø, gør det til et optimalt sted til både at fejre store begivenheder og nyde en dejlig miniferie.

Optimal beliggenhed

Beliggende tæt ved den gamle hovedvej mellem Middelfart og Odense – kun 3 minutters kørsel fra motorvejens Ejby-afkørsel – er det et optimalt sted, hvis dine gæster kommer fra flere steder i landet.

Det rummer både fest-, møde- og konferencelokaler med plads til op mod 200 deltagere i samme sal. Der er ligeledes møderum, der passer til bare to personer – og alle størrelser derimellem. Desuden har de alt tænkeligt udstyr til, at du kan holde det perfekte arrangement.

Mulighed for overnatning og spisning

Hvis du ønsker at overnatte, har de også 78 fuldt udstyrede enkelt- og dobbeltværelser, så du og dine eventuelle gæster kan overnatte og få morgenmad.

Melder sulten sig i løbet af dagen, så byder caféen på lækker, hjemmelavet mad.