Skip to main content

Kitt & Ko

Hos landhandlen Kitt & Ko kan de hjælpe dig med meget mere end foder og udstyr til dit dyr.

Annoncørbetalt Indhold

I udkanten af Nørre Aaby, i den gamle Viby Mølle, gemmer de på en lille perle, nemlig Kitt & Kos landhandel. Hos Kitt & Ko finder du alt fra foder til hunde, katte, heste, høns, fugle og gnavere samt et stort udvalg af udstyr til dit dyr. Udover det er du sikret en kundevenlig og professionel rådgivning, således du aldrig går ud ad døren med et produkt, som ikke passer til dit dyr og dens behov.

Kitt & Ko står altid med åbne arme, når du kommer ind i deres butik, hvor Kitt, som er uddannet veterinærsygeplejerske, altid er godt klædt på til at hjælpe dig og dit dyr. Derudover finder du Jesper og Andrea, som altid møder dig med et smil og en hjælpende hånd.

En pris som ‘Årets Erhvervsfighter 2022 i Middelfart’ fortæller, hvor meget Kitt & Ko brænder for deres landhandel. Så hvis du søger et sted for dig og dit dyr, hvor du er i trygge hænder og kan få kyndig og professionel vejledning – så er Kitt & Ko lige stedet for dig!

Besøg dem på adressen Vibyvej 27B, 5580 Nørre Aaby eller kontakt dem på tlf. 31 38 37 27, så vil de utrolig gerne hjælpe dig og dit dyr.

Åbningstider:

Mandag – fredag: kl. 10.00 – 17.00

Lørdag: kl. 10.00 – 13.00

Find virksomheden her:

ByJulie

Smukt modetøj til kvinder i alle aldre og størrelser.

ByJulie søger butiksassistent
Annoncørbetalt Indhold

I ByJulies unikke shoppeunivers kan du finde tøj til lige din smag. Butikken ligger på Østergade 5 i Middelfart, og både her og på webshoppen forhandles der kvindetøj, sko og accessories til alle aldre og størrelser.

ByJulie startede op som en webshop i september 2020, og i oktober 2022 åbnede den fysiske butik i hjertet af Middelfart. Her kan du komme forbi og se på alt det flotte tøj, prøve det på og få en god personlig oplevelse.

Siden starten i 2020 er der løbende kommet flere og flere brands til, og i dag har ByJulie 12 forskellige kvalitetsbrands, mens der allerede er seks mere på vej. Du kan blandt andet shoppe flotte styles fra:

  • Liberté
  • Becksöndergaard
  • YAS
  • BY IC
  • SOFIE SCHNOOR
  • Noella

Så hos ByJulie er der rig mulighed for dig til at shoppe løs i alt fra kjoler, til jakker, støvler, tasker og bukser. Kig forbi webshoppen eller butikken på Østergade 5 i Middelfart.