Skip to main content

Brinck Bentzon Studio

Brinck Bentzon Studio er en salon i Røjleskov, hvor fokus er på det enkelte menneske, og hvor servicen altid er i top og kunden i centrum.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Brinck Bentzon Studio, der siden starten af januar 2024 har haft adresse i Røjleskov, møder du den anerkendte frisør Tanja Brinck Bentzon.

Tanja har siden 2020 haft frisørsalon i det gamle apotek i Algade i Middelfart, og forinden har hun haft salon i 12 år på Fanø. I januar flyttede Brinck Bentzon Studio ind i Tanjas stuehus i Røjleskov, hvor inventaret og den gode service går igen.

Brinck Bentzon Studio har nemlig være nomineret til kategorien “Bedste Service” i 2020, 2021 og 2022. De har har desuden vundet “Brobygger Prisen” til Byens Bedste i Middelfart i 2020.

Idylliske omgivelser og kunden i fokus

På den nye adresse på Røjleskovvej 59 tager Tanja imod dig i idylliske omgivelser i skoven, hvor der er tid til den enkelte gæst. Her er det altid kundens ønsker og behov, der er i centrum, og der er altid ro og nærvær til en ærlig snak og en god kop kaffe.

I studiet tilbydes et bredt udvalg af behandlinger til hår og krop. Tanja er en fagligt dygtig frisør, der hjælper med alt fra klip og farve af dit hår til permanent og hårkure. Herudover kan du få farvet dine bryn og vipper, blive voksbehandlet eller få hjælp til makeup og håropsætning.

Brinck Bentzon Studios hjemmeside kan du læse mere om deres behandlinger, kommende events og deres kundeklub.

Du kan også booke en tid med det samme her.

 

AloeVera Huset Middelfart

Majbritt Thorning Kugaseelan driver AloeVera Huset Middelfart – din lokale forhandler af de populære produkter fra Forever Living.

Trænger huden til fugt, mangler håret glans, eller trænger du til et energiboost? Alt det kan du få hjælp til med Forever Livings produkter hos AloeVera Huset Middelfart.

Her kan Majbritt hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter, der kan hjælpe dig til bedre sundhed og velvære. Om det drejer sig om hudpleje, kosttilskud eller skønhed, har hun noget, der kan bruges. Hun sælger udelukkende de verdenskendte aloe vera-produkter fra Forever Living, der gør brug af aloe vera plantens gavnlige effekter.

Et stort udvalg af produkter

Hendes sortiment er stort, og du kan blandt andet finde produkter til:

  • Hudpleje
  • Hygiejne
  • Kosttilskud/ernæring
  • Træning/vægtkontrol
  • Æteriske olier
  • Hjem/husholdning

Derudover forhandler Majbritt også gavekort og livstilsændring/vægtabsforløb.

Køb gennem webshop

Du kan handle produkterne online hos AloeVera Huset Middelfart gennem hendes dropshiplink. Her kan du købe de populære produkter, og så pakker Forever Living dem og sørger for, at de bliver leveret direkte til din dør. Det er nemt og hurtigt, og det er sådan, de fleste af Majbritts kunder vælger at købe produkterne.

Få kompetent og personlig rådgivning

Hvis du dog føler, du har brug for mere rådgivning omkring produkterne, er du velkommen til at kontakte eller besøge Majbritt.

Majbritt har været indehaver af virksomheden siden 2012, og hun har derfor mere end 10 års erfaring med produkterne. Hun er din garanti for kompetent og personlig rådgivning takket være hendes dybdegående kendskab til produkterne. Hun er selv en ivrig bruger af produkterne og forstår dem indefra og ud – hvilket kun kommer af daglig brug.

I februar 2019 flyttede hun til Asperup, men du har måske tidligere mødt hende og hendes butik på Odensevej i Middelfart.

Du kan finde hjemmesiden her: www.aloeverahusetmiddelfart.dk

Vita Nova Skincare

Alle fortjener en smuk hud og den bedste udgave af sig selv. Sådan lyder målet hos den kosmetiske speciallægeklinik Vita Nova Skincare.

Annoncørbetalt Indhold

På Østergade i centrum af Middelfart pryder den kosmetiske speciallægeklinik Vita Nova Skincare gadebilledet for alle de forbipasserende. Bag klinikken står ægteparret og speciallægerne Jess Bjerre Jørgensen og Maja Bjerre Christiansen, der i samarbejde med to specialuddannede sygeplejersker tilbyder professionel hudplejerådgivning- og behandling.

Den bedste udgave af dig selv

Lægeparret har mange års erfaring fra den lægelige verden og behandlingen af hudsygdomme. Det er netop også denne erfaringsrigdom samt en spirende interesse for skønhed og æstetik fremelsket i spa- og wellnessverdenen, der danner grundlag for klinikken.

Hos Vita Nova Skincare er målet, at du skal være den bedste udgave af dig selv, og at alle fortjener en flot hud uanset alder. Dette kan klinikken hjælpe dig med at opnå igennem en kombination af medicinsk viden og kosmetiske behandlinger, der giver smukke og naturlige resultater.

Stort udvalg af professionelle behandlinger

Hver eneste dag udsættes vores hud for en masse påvirkninger, der tydeligt kan aflæses i huden. Vita Nova Skincare tilbyder en lang række professionelle behandlinger, der opbygger huden, så den fremstår sund og rask.

Hvad enten du ønsker at blive fri for dine rynker i panden, komme din ar efter akne til livs eller noget helt tredje, så har Vita Nova Skincare den professionelle viden og erfaring til at hjælpe dig både medicinsk eller kosmetisk.

Fælles for alle deres behandlinger er, at du både bliver taget i hånden før og efter. Dette betyder, at du afhængig af din behandling både vil kunne komme til for- og efterundersøgelser, hvor du vil blive vejledt.

Registreret ved Styrelsen for Patientsikkerhed

Hos Vita Nova Skincare vægter de både den professionelle og relationelle tryghed højt. Derfor er både klinikken og alle dets behandlere også registreret og godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Dette er din sikkerhed for en tryg oplevelse og en professionel behandling.

Ønsker du mere information om, hvordan Vita Nova Skincare kan hjælpe dig til en smuk hud, så kan du læse mere på deres hjemmeside. Du kan også kontakte dem på info@vitanovaskincare eller på tlf.: 60 16 61 75.

 

Matas Middelfart

Velvære er mange ting, og hos Matas Middelfart kan du helt sikkert finde netop det produkt, der giver dig velbehag.

Matas Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

I Middelfart gågade ligger byens Matas. Den er én af 263 butikker, og du er her sikker på at kunne finde alverdens skønheds- og velværeprodukter.

Du kan altid gå i butikken for at få inspiration, tips og gode råd om skønhed, sundhed og velvære. De har altid et stort udvalg af make-up, cremer, hårprodukter, parfumer, helseprodukter og meget meget mere.

Det uddannede personale står altid klar til at hjælpe dig, og de har helt sikkert en god ide til, lige netop hvilket produkt, der kunne fungere godt for dig og dine behov.

De er altid opdateret på de nyeste skønhedstendenser, og du kan derfor trygt søge rådgivning om alt fra den rette allergivenlige shampoo til hvilken læbestiftfarve, der er mest on trend lige nu.

Le Klip

Skal du have håret sat, klippet eller farvet? Hos Le Klip kan de klare det hele – uden at du studser over prisen.

Le Klip søger en frisør
Annoncørbetalt Indhold

Hos Le Klip er alle deres frisører højtkvalificerede, og de holder sig alle løbende opdateret med de nyeste trends inden for frisørbranchen. Så hvis du sætter dig i frisørstolen her, er du sikker på at samtlige ansatte – elever såvel som assistenter – har masser af gode råd og ideer. Hvad end det gælder frisure, farve, styling, hårpleje eller noget helt femte, er de altid klar på at give dig en kompetent rådgivning, der tager udgangspunkt i dine ønsker.

Udover klipning og farvning tilbyder salonen også andre ydelser. Du har nemlig mulighed for at få en shellak lakering, hvis neglene skal pyntes. Og hvis du står og skal til fest, tilbyder frisørerne også håropsætning, så din frisure kan se helt perfekt ud.