Skip to main content

Midtpunktets Fodterapi

Har du ømme fødder, der trænger til lidt kærlighed? Så kan Midtpunktets Fodterapi hjælpe.

Annoncørbetalt Indhold

Hos Midtpunktets Fodterapi er de statsautoriserede fodterapeuter, hvilket er din garanti for den bedste behandling. Her yder de professionel fodterapi, så dine fødder bedst muligt kan bære dig gennem hele livet.

På klinikken tilbyder de en lang række forskellige behandlinger, og de kan hjælpe dig med en lang række fodproblemer som blandt andet:

 • Tør hud
 • Hård hud
 • Fod- eller neglesvamp
 • Ligtorne
 • Nedslidte eller nedgroede negle
 • Hælrevner
 • Fejlstillinger
 • Fodsmerter

Selvom du ikke har nogle konkrete fodproblemer i dag, kan fodterapi også være for dig. Hos Midtpunktets Fodterapi tilbyder de nemlig også forebyggende behandlinger, der kan forhindre, at du udvikler fodproblemer eller som kan tage problemerne i opløbet.

Få kompetent vejledning

På klinikken kan de også hjælpe og vejlede dig i forhold til indlæg til dine sko.

Vejledning er generelt noget, de både vægter højt og prioriterer meget på klinikken. De giver altså gerne gode råd til, hvad du selv kan gøre for at opnå den bedste sundhed til dine fødder.

Gitte, Katrine og Anne Dorthe er klar til at hjælpe

Klinikken er siden maj 2023 blevet drevet af Katrine og Gitte, og de har siden sommeren 2023 haft Anne Dorthe tilknyttet.

De er alle tre statsautoriserede fodterapeuter, og de har alle en stor passion for at hjælpe mennesker til at opnå en bedre livskvalitet og dermed en bedre hverdag gennem deres behandlinger.

Klinikken har ydernummer, så hvis du har en henvisning fra din læge til behandling hos en fodterapeut, kan det blandt andet være hos Midtpunktets Fodterapi. De tager imod nye patienter fra januar 2024.

Som det fremgår af klinikkens navn, holder de til i Middelfart Midtpunkt, belejligt midt i byen og ved siden af togstationen.

AloeVera Huset Middelfart

Majbritt Thorning Kugaseelan driver AloeVera Huset Middelfart – din lokale forhandler af de populære produkter fra Forever Living.

Trænger huden til fugt, mangler håret glans, eller trænger du til et energiboost? Alt det kan du få hjælp til med Forever Livings produkter hos AloeVera Huset Middelfart.

Her kan Majbritt hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter, der kan hjælpe dig til bedre sundhed og velvære. Om det drejer sig om hudpleje, kosttilskud eller skønhed, har hun noget, der kan bruges. Hun sælger udelukkende de verdenskendte aloe vera-produkter fra Forever Living, der gør brug af aloe vera plantens gavnlige effekter.

Et stort udvalg af produkter

Hendes sortiment er stort, og du kan blandt andet finde produkter til:

 • Hudpleje
 • Hygiejne
 • Kosttilskud/ernæring
 • Træning/vægtkontrol
 • Æteriske olier
 • Hjem/husholdning

Derudover forhandler Majbritt også gavekort og livstilsændring/vægtabsforløb.

Køb gennem webshop

Du kan handle produkterne online hos AloeVera Huset Middelfart gennem hendes dropshiplink. Her kan du købe de populære produkter, og så pakker Forever Living dem og sørger for, at de bliver leveret direkte til din dør. Det er nemt og hurtigt, og det er sådan, de fleste af Majbritts kunder vælger at købe produkterne.

Få kompetent og personlig rådgivning

Hvis du dog føler, du har brug for mere rådgivning omkring produkterne, er du velkommen til at kontakte eller besøge Majbritt.

Majbritt har været indehaver af virksomheden siden 2012, og hun har derfor mere end 10 års erfaring med produkterne. Hun er din garanti for kompetent og personlig rådgivning takket være hendes dybdegående kendskab til produkterne. Hun er selv en ivrig bruger af produkterne og forstår dem indefra og ud – hvilket kun kommer af daglig brug.

I februar 2019 flyttede hun til Asperup, men du har måske tidligere mødt hende og hendes butik på Odensevej i Middelfart.

Du kan finde hjemmesiden her: www.aloeverahusetmiddelfart.dk

Fit&Sund Middelfart

Fit&Sund Middelfart er meget mere end bare et træningscenter. Det er dit lokale fitness- og sundhedshus, hvor de har fokus på sundhed, viden og nærvær.

Fit&Sund Middelfart
Annoncørbetalt Indhold

I stedet for at være overladt til dig selv i et fitnesscenter, kan du hos Fit&Sund Middelfart få hjælp til at forbedre hele din krops sundhed. Med et kompetent trænings- og sundhedsfagligt team, kan du få personlig hjælp uanset din alder, baggrund eller trænings- og sundhedstilstand.

Få hjælp af fysioterapeut eller diætist

Hos Fit&Sund Middelfart er der også fysioterapeuter som tilbyder fysioterapeutisk behandling uden for sygeforsikringen, og diætister der kan hjælpe dig med at ændre dine vaner og spisemønstre. Det er derfor et komplet sundhedshus, der sætter fokus på hele din sundhed.

Fit&Sunds mål er at tilbyde dig en inspirerende og motiverende træningsoplevelse, som giver dig overskud, velvære og livskvalitet.

Mulighed for både hold og individuelle forløb

For at træning og sundhed kan være motivende, skal det være individuelt. Derfor tilbyder de forskellige træningsformer, så du kan vælge mellem holdtræning, individuelle forløb samt fysioterapi, massage og kostvejledning.

De har desuden tilpasset deres medlemskaber, så der er et til enhver pengepung og behov.