Skip to main content

De Små Mirakler

Få fornyet energi og indre balancen hos klinikken De Små Mirakler i Middelfart, der hjælper dig på vej mod det liv, du drømmer om.

Annoncørbetalt Indhold

I centrum af Middelfart kan du komme indenfor til ro og sjælepleje hos De Små Mirakler. Her møder du Bo Thomsen, der med sine behandlinger har en mission om at hjælpe sine medmennesker til at få et godt liv med øget klarhed og indre balance.

Derfor tilbyder han en række alternative behandlingsformer, som også kan gavne dig. De Små Mirakler tilbyder:

  • Healing og clairvoyance
  • Fedtfrysning
  • Helkropsmassage eller healingsmassage
  • Cupping
  • Sjælerejse og sjælelæsning
  • Spirituel vejledning
  • SBTCH-healing
  • Shockwave-behandlinger
  • Tidslinjeterapi og samtalesessioner

Derudover afholder han kurser, workshops og foredrag indenfor healing og spiritualitet, så du kan blive klogere på, hvordan du opnår større energi, glæde og livskvalitet.

Tag styringen over dit eget liv

Bo Thomsen arbejder ud fra udgangspunktet, at indre balance kun opstår, når vi selv tager styringen over vores liv. Dette bruger han i sine forskellige behandlinger, hvor han tager dig med på en rejse mod mere selvstyring og større indsigt.

Det er kun dig selv, der kan tage ansvaret for dit liv, men hos De Små Mirakler bliver du taget i hånden i din udviklingsproces og får hjælp til at identificere ydre forventninger eller indre blokeringer.

Har du brug for øget ro og balance? Så kan du læse meget mere om de forskellige behandler på klinikkens hjemmeside.

VOKUS.dk

Hos VOKUS.dk kan du få hjælp og rådgivning til at klare dig igennem knuder i dit eget liv eller i en nær relation.

VOKUS.dk
Annoncørbetalt Indhold

Har du brug for hjælp og rådgivning til at klare dig igennem knuder i dit eget liv eller i en nær relation? Så tilbyder VOKUS.dk både individuel terapi, parterapi og sexologisk rådgivning.

Kvinden bag VOKUS.dk hedder Vibeke Warming Ullum, og hun uddannede sig i 2022 som parterapeut og sexolog. Tidligere har hun arbejdet som hypnoterapeut og NLP Master Practioner, og hun har derfor masser af erfaring og værktøjer parat, der kan hjælpe dig og dine.

Hos VOKUS.dk er parterapi ikke bare rettet mod parforholdet, men mod alle typer relationer, hvor I oplever udfordringer og gerne vil udvikle jer sammen. Det kan være en søskenderelation, en forældre-barn-relation eller en vennerelation.

Fælles for al parterapeutisk arbejde er, ifølge Vibeke Warming Ullum, fokusset på kommunikation. Derfor bliver I vejledt i bedre at møde og forstå hinanden og jeres ønsker, behov og hensigter. Hos VOKUS.dk er det processen, der er vigtigst, nærmere end indholdet og det, der tales om.

Læs mere om VOKUS.dk på Facebook, eller kontakt Vibeke på tlf.: 51 80 17 81.