Skip to main content

Kais Caravan

Et campingcenter med fokus på kvalitetscampingvogne og en service der er i top. 

Kais Caravan
Annoncørbetalt Indhold

Kais Caravan drives i dag af Martin og Morten Larsen. De er sønner af Kai Larsen, der grundlagde firmaet for mere end 25 år siden. Det er stadig på alle måder et familieforetagende, da Kai stadig hjælper meget til i forretningen.

Kais Caravan er et campingcenter, der både sælger og udlejer campingvogne, men de har også et værksted. Her udfører de alle former for service, reparation og gastest på campingvogne. De er autoriseret Truma, Knaus og Tabbert værksted, og du kan derfor trygt aflevere din campingvogn til service her.

De har desuden også stor erfaring med at montere alt i campingudstyr som blandt andet Mover, ATC, aircondition, solceller og meget andet.

Nye og brugte campingvogne i topkvalitet

Hvis du er på udkig efter at købe en campingvogn, er du kommet til det rette sted. De har både nye og brugte modeller – alle i høj kvalitet. De har både mærkerne Polar, Knaus og Tabbert på lager, og du kan finde den helt rette campingvogn til dig. Det gælder, lige meget om du er på udkig efter en lille let rejsevogn eller en topisoleret vintervogn med alt i udstyr og luksus. Kais Caravan har det hele.

Udover campingvogne forhandler de desuden også fortelte og andet campingudstyr.

Hvis du er interesseret i at leje en autocamper, kan det sagtens lade sig gøre hos Kais Caravan. Kig forbi og se udvalget.

The Platform

Et kontorfællesskab i Trekantområdet for innovative ildsjæle, der ønsker at være en del af fremtidens kontormiljø.

The Platform
Annoncørbetalt Indhold

I hjertet af Middelfart findes der et nyt kontormiljø – The Platform. Det store kontorfællesskab lige ved siden af Middelfart Banegård stod klar i foråret 2023, og stedet er hjem for kreative og innovative ildsjæle, der mangler et sted at udfolde og udvikle deres idéer og virksomheder.

The Platform et sted, hvor både startups, men også etablerede virksomheder, kan have kontorplads. Det er dog meget mere end et kontormiljø. Det er en platform, der samler krøllede hjerner og kloge hænder.

Plads til alle

Der findes både flyverpladser, faste kontorer, værksted med mere. Der er her mulighed for at benytte de fysiske faciliteter til udvikling, afprøvning, tilpasning og produktion af prototyper og modeller.

Udover forskellige kontorpladser og værksteder, er der en fælles lounge og kantine, hvor du kan mødes med kollegaer og naboer fra de andre virksomheder. Desuden sørger kantinen for al forplejning til møder og arrangementer. Iværksætterhuset er udstyret med større og mindre mødelokaler med alt, du behøver for at afholde et godt møde. Kontakt dem for udlejning af et mødelokale til dit næste arrangement.

Er du i stedet på udkig efter en kontorplads, kan du finde en liste over kontorer og priser her.

Futurum

Hvis du ønsker en nem og tryg hverdag, hvor du slipper for bekymringerne og besværet ved at være boligejer, så kan du finde din næste kvalitets lejebolig hos Futurum. 

Futurum søger en ejendomsadministrator
Annoncørbetalt Indhold

Futurum Boligudlejning har et stort antal kvalitetshuse og rækkehuse til udlejning i hele Danmark, primært i Trekantområdet og på Fyn. Når du bor til leje, er det dog ikke kun kvaliteten af din bolig, der betyder noget. Det gør kvaliteten af din udlejer også. Futurum ser det som deres fornemste opgave at gøre dig glad for at bo hos dem.

De sætter en dyd i at passe godt på deres huse, lejere og omgivelser. Hvis der skulle opstå akutte problemer, har de en 24/7 vagtservice, således at deres vicevært hurtigt kan træde til,

Udover viceværter har de deres egne ejendomsadministratorer og teknikere, der sikrer, at gartnere, rengøringspersonale og håndværkere servicerer og vedligeholder bygninger og omgivelser efter høje standarder.

Så drømmer du om at slippe bekymringerne og besværet ved at være boligejer og fokusere tiden på det, der er vigtigt for dig? Så er de klar at hjælpe dig hos Futurum.