Skip to main content

Mekanikeren

Når bilen skal til reparation, kan det være en stor udgift. Hos Mekanikeren Middelfart ønsker de ikke det. Derfor har de gode priser og lånemuligheder, så du kan blive kørende igen i en fart.

Mekanikeren
Annoncørbetalt Indhold

Hvis du får din bil, trailer, campingvogn eller veteranbil serviceret og repareret hos Mekanikeren i Middelfart, kan du forvente at få en kompetent og serviceorienteret behandling – af både dig og dit køretøj. De foretager service og reparation på alle biler uanset hvilket mærke eller årgang den er. Selv på helt nye biler der stadig er i grarantiperioden.

Mekanikeren har en afdeling i både Middelfart og Aarup, og gennem de sidste 15 års erfaring i branchen, har de opbygget en stor ekspertise i specielt Peugeot, Citroen og Renault. Det betyder, at din bil er i sikre hænder, når du afleverer den her.

Hos Mekanikeren bevarer du 100 % fabriksgarantien på din bil, og du sparer mellem 20-40 % på din værkstedregning, sammenlignet med når du tager den til et mærkeværksted.

Hos Mekanikeren ønsker de ikke, at dit besøg hos dem, skal vælte din økonomi. Derfor kan du med deres kundekort dele din værkstedsregning op i flere dele, og betale når du har luft til det i budgettet. Lånet er rente- og gebyrfrit, og det sikrer dig, at et værkstedsbesøg ikke er noget, du behøver udskyde, til når økonomien tillader det.

Gelsted Motorkompagni

Er det blevet tid til, at bilen skal en tur til service, så kan du roligt ringe til Gelsted Motorkompagni. De servicerer og reparerer alle biler – selv dem der kører på el. 

Gelsted Motorkompagni
Annoncørbetalt Indhold

Gelsted Motorkompagni blev startet for 38 år siden af Ole Munk Pedersen, men ejes og drives i dag af hans søn Peder Munk.

Værkstedets kompetente og erfarne mekanikere holder sig hele tiden opdateret, og de videreuddanner sig løbende indenfor deres fag. Blandt andet er værkstedet blevet et E+ værksted, som betyder, at de er uddannede til at kunne servicere el og hybridbiler. De kan derfor hjælpe dig med din bil – ligegyldigt hvad den kører på.

God service og høj kvalitet

Gelsted Motorkompagni er medlem af Danmarks største værkstedskæde AutoMester. Du kan derfor altid forvente god service, når du træder ind på deres værksted.

Som dit lokale Automester E+ værksted er de jo selvfølgelig altid garant for, at de reservedele og udstyr der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet.

Gratis lånebil

Hvis din bil er til reparation på værkstedet, kan du altid gratis få tilbudt en lånebil, så det ikke skal blive et problem for dig at kunne komme fra A til B, mens din bil er på værksted.

Ovethi – Dansk Dæk Service

Står du og mangler nye dæk, fælge eller hjul? Ovethi er uden tvivl din løsning.

Ovethi søger udekørende dækmontør til alsidigt arbejde
Annoncørbetalt Indhold

Hos Ovethi tilbyder de dæk til alle køretøjer – lige fra personbiler og varevogne til landbrugsmaskiner, lastbiler og entreprenør- og industrimaskiner.

Med deres komplette servicecenter, der forhandler næsten alle typer dæk og et bredt udvalg af dækmærker, er de i stand til at håndtere stort set alle dækrelaterede udfordringer. Her kan du modtage rådgivning, købe dine dæk og få dem monteret samt afbalanceret for at sikre, at du hurtigt er klar til at køre igen.

Hvis du foretrækker at købe dine dæk online, tilbyder de også muligheden for at bestille dem på dæk.dk, men få montering og afbalancering i dit lokale dækcenter.

Ovethi har servicecentre spredt ud over hele landet samt mobile serviceværksteder.

AutoFyn

Hvis du går og drømmer om at købe bil, eller hvis den, du allerede har, får brug for service, er der hjælp at finde hos AutoFyn.

AUTOFYN søger lager/reservedelsansvarlig
Annoncørbetalt Indhold

Autofyn startede i 1975 i Brenderup, og i dag har de til huse i Middelfart. De er autoriseret Citroen og Peugeot-forhandler samt Autoriseret Service og reparations værksted for både Peugeot, Citroen og Chevrolet. De servicerer herudover og reparerer alle bilmærker.

På autoværkstedet har de stort fokus på at give dig en god oplevelse, når du indleverer bilen til reparation eller service. Derfor er din bil altid ren og klargjort samt vasket efter besøg på deres værksted.

Udover at være et serviceværksted sælger Autofyn også både nye og brugte biler. Med altid mere end 80 nye og brugte biler på lager, er der rig mulighed for, at du kan finde din nye bil her.

Salgsmedarbejderne har stor erfaring indenfor finansiering og leasing, så hvis du ønsker det, kan de hjælpe dig med dette.

Autofyn byder velkommen til Jeep og Fiat

Kondal Trailercenter

I deres showroom i Ejby kan du finde alt, hvad du skal bruge, når det kommer til trailere. Om du vil købe, leje, have serviceret eller hvis du bare mangler en reservedel til din trailer, kan du finde det hos Kondal Trailercenter.

Kondal Trailercenter
Annoncørbetalt Indhold

Det er lige så vigtigt at få foretaget eftersyn på din trailer, som det er på din bil. Derfor tilbyder Kondal Trailercenter alle typer af service og reparationer af din trailer med komplet servicetjek. Hos Kondal er de specialister i Brenderup trailere med 15 års erfaring, men de servicerer også andre mærker.

Når du får et servicetjek på deres serviceværksted, gennemgår de i alt op til 22 punkter og kommer omkring hele undervognen, selve opbygningen og de elektroniske dele. Hvis de finder noget som bør udbedres, får du altid et konkret tilbud, inden de foretager sig mere.

Udover at tilbyde service og vedligehold sælger Kondal også trailere. Hos dem kan du få kompetent vejledning, så du ender med den helt rigtige model til dine behov og ønsker.