Skip to main content

Vinspecialisten Middelfart

Er du på udkig efter den helt rette flaske vin til lørdagsmiddagen? Så kig forbi Vinspecialisten i Middelfart, som byder på et godt udvalg.

Vinspecialisten søger medhjælper
Annoncørbetalt Indhold

Er du på udkig efter den helt rette flaske vin til lørdagsmiddagen? Eller kender du én, der skal forkæles lidt ekstra med smagfulde lækkerier? Så besøg Vinspecialisten i Middelfart, som byder på et godt udvalg af både søde sager, kvalitetsspiritus, kaffe og the foruden masser af vin fra hele verden.

Når du træder ind hos Vinspecialisten på Østergade 7 i Middelfart, er der stor sandsynlighed for, at du møder Dennis Espersen, som har været indehaver af forretningen siden 2001. Dennis har over 30 års erfaring med vin og lækre smagsoplevelser fra sit arbejde som tjener, og den viden og passion er nu baggrund for butikkens spændende sortiment og kyndige service.

Kyndig vejledning

Hos Vinspecialisten vejleder de dig til det rette produkt, og de giver gerne deres store viden om de forskellige vine og luksusvarer videre. Hvert år sammensætter, indpakker og leverer de desuden masser af gaver til både private og erhverv, og de kan også hjælpe dig med at få sammensat en perfekt gavekurv til enhver anledning.

Mere end blot vin

Udover flere hundrede vine kan du i butikken gå på opdagelse mellem stærke brands indenfor spiritus, chokolade, lakrids, kaffe, the og andre delikatesser, der med garanti vil forsøde tilværelsen. Du kan også købe de fine vinglas fra Riedel.

Sidst, men ikke mindst, holder Vinspecialisten Middelfart flere spændende arrangementer, hvor du kan nørde med om vin og spiritus og måske smage på de gode sager.

Følg Vinspecialisten på deres Facebookside eller besøg deres hjemmeside.